Beskrivning

TRC: s nya CYCLONE Wash Mitt är absolut av den FINASTE professionella kvaliteten och det mesta värde för pengarna man kan hitta. Premium koreansk kvalitet, Premium prestanda och Premium TRC värde! Du hittar många av våra konkurrenter som säljer sina egna premium tvätthandskar av liknande kvalitet och prestanda till mer än dubbelt så mycket som priset. Dessa är INTE “billiga kopior” som är tillverkade av sämre material. CYCLONE är “the Real Deal” med alla egenskaper som du kan förvänta dig av en Premium tvätthandske:

  • Supermjuk och absorberande: Hundratusentals premium AA-klass (högsta betyg) 70/30 blandade split koreanska mikrofibrer per kvadrattum som rymmer en enorm mängd av ditt favoritskum.
  • Extremt säker och effektiv: Långa, lyxiga fibrer som snabbt och säkert inkapslar all smuts och lera från ditt fordon och sedan enkelt att skölja av.
  • Komfortnivå: Högkvalitativ, helt lacksäker, syntetisk manschett som försiktigt men säkert håller handsken på plats och gör tvättredskapet till en förlängning av din arm.
  • Extrem fältprovad stoppning och foder: Testad över hela världen under alla förhållanden för att hitta den perfekta kombinationen av densitet på stoppning och innerfoder.
  • Perfekt hjälpmedel för optimal biltvätt: Skapa en glatt yta i världsklass för att säkert glida över alla delar av lacken och kraftigt minska tvättinducerade skador.
  • Gjord för att hålla: Med korrekt skötsel kommer The Rag Companys CYCLONE Wash Mitt att hålla genom åtskilliga tvättsäsonger.
  • Tillverkad i Sydkorea med högkvalitativ tyska produktionsutrustning för mikrofiber (Karl Mayer).

SKÖTSELRÅD:

  • Skonsam maskintvätt eller handtvätt med milt flytande rengöringsmedel (utan färgämnen, dofter, blekmedel och mjukmedel), torktumla lågt eller hänger att lufttorka. ALTERNATIV: Tillsätt 1/4 kopp vit destillerad vinäger för att öka mjukheten och hjälpa till att ta bort alla produktrester.
  • Använd INTE något sköljmedel eftersom detta täpper till mikrofibrerna och minskar prestandan. Använd INTE klorblekmedel, tvätta endast med andra icke-luddande material (INGEN bomull!) För att bibehålla korrekt smutsgripande egenskaper.
  • OBS: Om det inre fodret är punkterat / skadat, maskintvätta inte. När fodret är skadat och skumdynan inuti har exponerats finns det en hög risk för att skummet strimlas av vid vissa aggressiva typer av tvättmaskinprogram (vanligtvis toppladdning) och sedan fastnar vid andra mikrofiberprodukter i samma tvätt.
  • Tvätta alltid nya mikrofiberprodukter före första användning.
  • Tvätta alltid nyare svarta, orange, röda och andra mörkfärgade produkter separat från ljusare färgade produkter för att minska risken för färgblödning.

Objektsnr 629346298

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 01:59

THE CYCLONE Premium Korean Detailing Microfiber Wash Mitt - (grå, 1 st)

Pris

195 kr

GlanolDirekt

Skövde, Sverige

5.0

GlanolDirekt

Företag

Toppsäljare

196 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?