Beskrivning

Endast testade, helt i nyskick!

Rengöringsborste som tillhör eliten! Wheel Woolies hjälper dig att tvätta hjulen både enkelt och effektivt. Detta kit innehåller tre borstar i olika storlekar, användbara på olika ställen. Tillverkade i USA!

Borsthuvudet är tillverkat i ett kemikaliebeständigt, syntetiskt ull och skaftet är av plast. Borsten innehåller inga metalldelar vilket säkerställer en skonsam rengöring fri från repor. Till skillnad från många andra borstar så absorberar Wheel Woolies mycket vätska. Denna borste är mycket snabb och effektiv.

Den största borsten är totalt 48 cm lång. Borstdelen har en tjocklek på 7,5 cm och en längd på 15 cm. Denna borste är perfekt till rengöring av bilens fälgar.
Liten borste med långt skaft är totalt 30cm lång. Borstdelen har en tjocklek på 2,5 cm och en längd på 10 cm. Denna borste lämpar sig väl vid rengöring av grillen, motorn m.m.
Den minsta borsten är 20 cm lång. Borstdelen har en tjocklek på 2,5 cm och en längd på 9 cm. Denna borste passar till mer svåråtkomliga delar på t.ex fälgarna, grillen eller fläktgallerna.

Objektsnr 627964131

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 20:49

Fälgborstar KIT Wheel Woolies Wheel Brush, 3 st nypris 949 kr

Slutpris

|

349 kr

Auktionen är avslutad

mike_1975 vann auktionen

Verktygmedmera

Vagnhärad , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

435 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?