Beskrivning

Äntligen har du chansen att skapa ditt eget biläventyr med Bilhandboken - en komplett samling i 41 band av detaljerade instruktioner som tar dig genom varje skruv, varje moment, och varje magisk ögonblick av att vårda din bil som en riktig entusiast! ??

**Vad får du:**
1. **41 Band av Experthandledning:** Från enkla oljebyten till avancerade motorreparationer, Bilhandboken täcker allt för att göra dig till en mästare av din egen maskin.
2. **Bil & Motor Lexicon i 4 Band:** Fördjupa din förståelse för bilvärlden med denna bonus! Lär dig språket och terminologin för att prata som en äkta bilentusiast.
3. **Alla Märken och Modeller:** Oavsett om du äger en klassiker, en sportbil eller en familjevagn, Bilhandboken anpassar sig till alla bilmärken och modeller för att säkerställa att ingen lämnas utanför.

Slut på mekaniker-överraskningar och dyra verkstadsräkningar - gör din bilhantering till en njutbar resa med Bilhandboken! Köp detta kompletta set idag och låt ditt bilarbete bli en passion, inte ett problem.

Skickar spårbart med Postnord så fort jag kan efter utförd betalning.

Objektsnr 628791204

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 17:08

**Bilhandboken - Den Ultimata Gör-det-själv Guiden för Bilentusiasten! **

Pris

280 kr

Slutar om

pipankan

NORRHULT, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

883 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?