Beskrivning

Begagnat

STORGÄDDOR OCH MONSTERMALAR

av John B Eriksson

Tryckt 2010.

Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Svårfunnen.

John B. Erikssons passion för fiske och fiskar har påverkat allt från hans val av studieort till yrke. Passionen har fört honom till möten med såväl gigantiskt stora fiskar som många av landets mest drivna storfiskjägare. Under närmare 20 år har John regelbundet beskrivit dessa möten i den svenska sportfiskepressen.

John har fångat stora, ja till och med enorma exemplar av de flesta svenska sötvattensarterna. Hans noggrannhet och målmedvetenhet gör honom visserligen till en unik sportfiskare men det som verkligen särskiljer honom är hans berättarförmåga som för tankarna till legender som Curt Lindhé och Arne Broman. I Storgäddor och monstermalar visar han att fiske är mycket större än fångsten.

Genom sin forskning har han fått en unik möjlighet att fiska efter den fridlysta svenska malen. Han berättar i boken om möten med fiskar som är över 2 meter långa och 50 kilo tunga. John tar oss också med på sitt fiske efter färna med mögelost och salamiskivor som agn. Han fiskar abborre och gädda. Han får en unik möjlighet att fiska efter karpar med anor från andra världskriget och han får upp fiskar vars fenor är avklippta och tagna som souvenirer.

Han träffar Ål-Åke vars bil stinker av rutten ål och han tävlar mot en legend i fiske efter ruda, en fisk som bränner sin egen sprit. På Öland fiskar han efter gräskarpar med maskros på kroken och han finner aspen ute på våra stora insjöar.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?