Beskrivning

Skick FÖRSTORA UPP och se bilder FÖR SOM MAN SÄGER EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD OCH BILDEN ÄR EN VIKTIG DEL AV OBJEKTSBESKRIVNINGEN.
Ber om ursäkt för blänket/dålig skärpa på bilderna.
DEN ÄR I ETT BRA SKICK för åldern enda fulhet jag sett ses på bild 4:ra litet hål i pappret ovanför Nils Färnström namnet på försättsbladet och den lilla fläcken på framsidan längst ner .
KOM UT 1951 OCH SOM VAR FÖRSTA ÅRET DENNA KOM HETER DÄRFÖR FISKE 1 (boken har mjuka pärmar). Blev lite senare till Fritidsfiskarnas årsbok

TROR ATT DENNA KAN VARA OLÄST DÅ DEN HELT SAKNAR BRYTVECK I RYGG ( se bild 3 ) därför som jag inte brutit upp den vid fotograferingen SE BILDER.
DET ÄR EN HEL DEL LÄCKRA BILDER OCH ANNAT KUL SOM FINNS MED I DENNA FINA GODING SE BILD 4 & 5 FÖR INNEHÅLL hoppade över bilder på bilderna då jag tyckte det var ROLIGARE att visa allt intressant som finns med. Det är uppdelat lite län för län och fiske i fjäll sjö kust och lite olika arter såsom Gädda Abborre Lax m:m.
Innehåller också artiklar av sådana som Hans Lidman Nils Färnström Curt Lindhe Olle Törnblom m:fl och en hel del fakta om teknik och annat kul fiske.

Skickar endast med frimärke (arvegods) på POSTEN upp till 500 gram, boken väger 290 gram utan emballage.
Paketen fotograferas innan inlämning.
Packar med SKYDD/ HÅRD kartongpapp för bra skydd.
SAMFRAKT INOM 2 DAGAR

Objektnr 630056655

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 21:10

ÄLDRE 1951 SAMLAREX ? OLÄST FISKE 1 Deras 1:a från främjandet av fritidsfiske

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Auktionen avslutades utan bud

ojsan321bojsan

Lesjöfors, Sverige

5.0

ojsan321bojsan

Verifierad

Toppsäljare

603 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?