Beskrivning

  • ??Vevarmsavdragaren med 16 mm nyckel - Den universella cykelvevarmsdragaren levereras med en 16 mm hylsnyckel med halkfritt gummibelagt handtag. Detta verktyg passar endast på fyrkantiga innerlager, speciell design för gänga och fyrkantsvevarm, förlängd utskärning för att ta bort kedjeblad och vev. Ej lämplig för ISIS- eller okttalinkvevdelar.
  • ??Pedallagerborttagare – Används för 20 tänder gamla fyrkanter eller industristandard, antingen med en 24 mm skruvnyckel/hylsnyckel eller en 1/2 tums skruvdragare, nyckel eller en justerbar skiftnyckel för ett nyckelvåg innerlagersverktygssats. För borttagning eller installation av BB för traditionell konisk, Shimano Octalink, ISIS-splined. Detta fungerar med de vanligaste patrontyperna med fyrkantig kon.
  • ??Kassettborttagningsverktyget – det är ett stationärt verktyg, kan användas för att dra åt skruvade frihjuls, fungerar för alla kugghjulssatser, lämplig för 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 svänghjul med variabel hastighet. Cykelsvänghjul borttagare för vandring, gata, stad, mountainbike och tävlingscyklar diameter: 23,4 mm/tänder: 12 tänder, inklusive 12 tänder frikörningskassett säkringsringar från Sram, Sunrace, Shimano, DNP.
  • ??Ekra-åtdragningsverktyg – ekravnyckel är ett oumbärligt verktyg för hjulfälgkorrigering när du drar åt, tar bort och installerar hjulekrar, 6 storlekar i en ekernyckel, gör det lätt att justera spänningen på ekrar på din cykelfälg för att hålla dina ekrar raka och sanna. Designen möjliggör en enkel hävstångseffekt för att dra åt ekrarna.
  • ??Cykelkedjekrossare – Detta kedjegapsverktyg är speciellt utvecklat för att ta bort och installera kedjebultar i 5,6,7, 8, 9,10 och singlespeed kedjor utvecklade de flesta cyklar.

Objektsnr 627627291

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 22:03

Helt ny Cykelreparationsverktygsset cykel.

Såld för

79 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?