Beskrivning


Upptäck vårt sortiment av innovativa tillbehör för Bosch-produkter! Från elcykelladdare till väggramar, Bosch 12V-18V-36V maskin- samt batterihållare med mera, vi har allt du behöver för att optimera din Bosch-utrustning. Våra produkter är designade för att möta dina behov med högsta kvalitet och prestanda. Ge din Bosch-utrustning det bästa med våra mångsidiga tillbehör!

I denna annons har du möjlighet att köpa en väggmonteringsram för Bosch 36V elcykelladdare, 36-2 variant. Med denna väggmonteringsram kan du smidigt organisera och hålla din laddare på plats, vilket ger en praktisk och platsbesparande lösning för dina behov. Idealisk för att hålla din utrustning organiserad och tillgänglig när du behöver den.

Tillverkade av PETG för optimal stabilitet och hållbarhet, dessa ramar ger en säker och elegant lösning för att montera dina enheter. Nu i svart färg.

Invändigt mått på ramen: 7-7,5 cm insidan samt längst ut vid frontväggen x 4 cm bred X 10 cm djup

OBS! Laddare som syns på bilden ingår INTE i försäljningen. Endast väggmonteringsram är tillgänglig för köp.

FRAKT

Vi erbjuder två fraktalternativ till våra kunder. Det första är via vanligt frimärke, medan det andra är ett spårbart alternativ. Vid val av frimärkesfrakt innebär detta att du som kund tar på dig risken för eventuell förlust eller skada på varan under transport. PG Tech AB ansvarar inte för eventuellt försvinnande eller skada som kan uppstå på grund av budfirmans metoder eller slarvighet och erbjuder ingen återbetalning eller kompensation i sådana fall.

Genom att välja det spårbara alternativet säkerställer du en trygg leverans och din vara är försäkrad mot eventuell skada som kan inträffa under transporten.

Vi erbjuder gärna samfrakt för att spara både på miljön och på dina ekonomiska resurser. Genom att kombinera leveranser minskar vi transportens miljöpåverkan samtidigt som vi hjälper dig att spara pengar. Vår strävan är att erbjuda både hållbara och kostnadseffektiva lösningar för dig som kund.

GARANTI

Vi erbjuder en passformsgaranti genom att varje produkt genomgår ett noggrant passformstest efter tillverkning. Det innebär att ingen produkt med bristande passform säljs till våra kunder. Om du upplever svårigheter med montering, nedtagning eller ihopsättning av de komponenter du har köpt, är vi här för att hjälpa till och säkerställa att allt blir korrekt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

OBS!

Vänligen notera att PG Tech AB inte tar ansvar för eventuell skada på din utrustning till följd av felaktig montering eller andra orsaker, vare sig det beror på okunnighet eller bristfällig montering. Våra produkter är eftermarknadsprodukter, och därför frånsäger vi oss allt ansvar och kompensation för eventuell skada som kan uppstå till följd av användningen av våra produkter. Din förståelse för detta är uppskattad.

BETALNING

Betalningen ska vara genomförd inom max 48 timmar efter att auktionen har vunnits eller "köp nu" har valts. Om betalningen uteblir kommer det att resultera i att ett negativt omdöme registreras i Traderas omdöme-system. Vi ber vänligen att du inte trycker på "köp nu" om du inte har för avsikt att genomföra köpet. Din respekt för detta uppskattas.

ÅTERKÖP

Kunder ges en ångerrätt inom 14 dagar från köpdatum, under förutsättning att produkterna returneras i sitt ursprungliga skick och med spårbar frakt. Eventuella återköp är föremål för en administrativ avgift på 50 kr per produkt.

KUNDSERVICE

Vi finns alltid här för våra kunder!

Om du önskar några modifieringar av våra befintliga produkter (som färg, storlek, utseende, mm.), skicka bara ett meddelande till oss, och vi kommer att garantera att dina önskemål uppfylls.

Med tusentals ritningar och kunniga CAD-experter hos oss kan du vara säker på att din drömprodukt kommer att leva upp till förväntningarna även i verkligheten.

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår kundupplevelse, så vi uppmuntrar dig att dela dina tankar och erfarenheter med oss. Din input är värdefull för oss. Tack för att du är en del av vår gemenskap.

RÄTTIGHETER

Vi äger alla rättigheter att sälja våra produkter. Antingen har vi köpt licenser för att vara auktoriserade försäljningspartners till konstnärer/ritare, eller så säljer vi produkter från våra egna ritningsdatabaser. Din trygghet och förtroende är vår högsta prioritet.

Objektsnr 627262942

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 14:52

Väggmonteringsram Bosch elcykel laddare 36-2 svart

Pris

150 kr
Annonsen är avslutad

PGTechAB

Kil, Sverige

4.9

PGTechAB

Företag

78 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?