Beskrivning

Rek pris 700kr

Ultimat stålskydd: Detta högkvalitativa cykellås av legerat stål med plasthölje och en mycket säker låscylinder med komplexa kuggar ger maximalt skydd mot handsåg, slag, spak och skärattacker.
Mångsidig användning: M-LOCK – kombinationslås är lämpligt för användning för cyklar, MTB, skotrar, mopeder och skoter. Med en längd på 120 cm i utvikt skick och den robusta hållaren erbjuder den flexibla monteringsalternativ.
Högkvalitativ konstruktion: Säkerhetslåset kännetecknas av sina högkvalitativa specialnitar, vilket garanterar exceptionell hållbarhet. När den är vikt är den bara 60 × 195 mm, vilket gör den kompakt och idealisk för varje tvåhjuling.
Lätt att använda och installera: Den stabila hållaren och de två medföljande fästena säkerställer en säker, lätt och flexibel fastsättning på tvåhjulet. Det erbjuder säkra 10 000 kombinationer av koden. Enkel kodinställning
Elegant design: Vårt kombinationslås är inte bara säkert utan också snyggt. Vårt stål – cykellås imponerar med sin moderna design i svart. Dess vikt på endast 1,35 kg gör den till den perfekta följeslagaren för stilmedvetna tvåhjulingar

Objektsnr 629083323

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 10:21

M-LOCK Kombinationslås 120 cm – cykellås – vikbart lås

Pris

399 kr

Slutar om

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

568 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?