Beskrivning

Hej cykelälskare!

Tänker du på att ta din träning inomhus? Då har jag precis det du behöver för att göra din inomhusträning till en riktig fest! Jag säljer mitt Tacx Genius T2021 Smart Trainer-paket tillsammans med Tacx Antenna T2028 för en episk cykelupplevelse i ditt vardagsrum!

Här är vad som ingår i paketet:

?? Tacx Genius T2021 Smart Trainer: Den perfekta träningspartnern för att göra dina inomhusträningar lika roliga som utomhusträningar! Med realistisk motståndskontroll och smart anslutning för att köra virtuella cykellopp, kommer du att trampa runt världen utan att lämna ditt hem!

?? Tacx Antenna T2028: Ge din smarta tränare en extra boost med ANT+®-anslutning för sömlös kommunikation med dina enheter och appar. Få ut det mesta av din träning genom att hålla koll på dina prestationer med precision!

?? Tacx Trainer Tire & Continental Hometrainer Tire: Två toppkvalitativa däck för att ge dig den bästa upplevelsen på din smarta tränare, oavsett om du kör intensiva intervaller eller långa distanspass!

?? T1711 E-Thru Trainer Axle: Med denna smarta axel kan du snabbt och enkelt montera din cykel på Tacx-tränaren utan krångel. Passar perfekt för en mängd olika navtyper!

Så varför vänta? Gör din inomhusträning till en rolig och effektiv upplevelse med det här fantastiska Tacx-paketet! Skicka mig ett meddelande om du är intresserad eller vill ha mer information.

Lycka till och trampa på! ????

Kan skickas om köparen står för frakten.

Objektsnr 630004586

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 13:40

Tacx Genius Smart Trainer packe

Slutpris

|

1 530 kr

Auktionen är avslutad

Carljohanmattsson vann auktionen

SorinG

Göteborg, Sverige

Verifierad

11 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?