Beskrivning

Shengmilo MX04 - En kraftfull och mångsidig elcykel för alla behov

Leveranstid: 5-7 dagar
Fri frakt
Generös ett års garanti på batteri, motor, fabriksfel och ram

Shengmilo MX04 är en elektrisk cykel som erbjuder både kraft och mångsidighet. Med en kraftfull 500W motor (maximal verkningsgrad 1000W) kan denna cykel hantera olika terränger och ge en smidig körupplevelse.

Cykeln har en imponerande räckvidd på upp till 60 km i pedalassistansläge och 40 km i elektriskt framdrivningsläge. Detta gör att du kan resa längre sträckor utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut.

Den multifunktionella designen passar perfekt för både daglig användning och fritidsaktiviteter. Oavsett om du cyklar till jobbet eller njuter av en weekendutflykt, kan du lita på MX04 för att leverera en pålitlig och bekväm körning.

Säkerheten är också prioriterad med dubbla hydrauliska skivbromsar som ger säkra stopp i alla väderförhållanden. LCD-skärmen ger dig viktig information som hastighet, batterinivå och assistentläge, vilket hjälper dig att hålla koll på cykelns prestanda.

Här är några viktiga specifikationer för Shengmilo MX04:

Motoreffekt: 500 W (toppeffekt 1000 W)
Batterikapacitet: 48V 15Ah
Räckvidd: 60 km (pedalassistans), 40 km (elektriskt framdrivning)
Hastighet: 25 km/h
Vikt: 29 kg
Maximal belastning: 180 kg
Däck: pneumatiskt däck
Bromssystem: Hydrauliska skivbromsar (fram och bak)
Display: LCD-skärm
Körläge: Ren elektrisk pedalassistans
Vikbar: Nej
IP-skyddsnivå: IP54
Laddningstid: 7 till 8 timmar
Däckstorlek: Feta 20 x 3,0 tum
Material: aluminiumlegering
Strålkastare: LED-bågar
Ljud: Ringsignal

Shengmilo MX04 erbjuder flera fördelar, inklusive en kraftfull motor som klarar av olika terränger och lutningar. Den långa batteritiden gör att du kan njuta av längre resor utan att bekymra dig för att batteriet tar slut. Den multifunktionella designen passar både för daglig användning och fritidsaktiviteter. De feta däcken ger en bekväm körning på alla typer av underlag. De hydrauliska skivbromsarna ger säkra och pålitliga stopp i alla väderförhållanden. LCD-skärmen ger användbar information för en bättre körupplevelse.

Shengmilo MX04 är en unik elcykel som erbjuder en kombination av kraft, mångsidighet och komfort. Oavsett om det är för daglig pendling eller fritidsaktiviteter, är denna cykel ett utmärkt val. Dess miljövänliga egenskaper gör den också till ett attraktivt alternativ för de som vill minska sin påverkan på miljön.

Beställ din Shengmilo MX04 idag och upptäck fördelarna med en kraftfull och mångsidig elcykel som kommer att göra din cykeltur till en njutning!

Objektsnr 628008727

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 10:42

Unisex elcykel Shengmilo MX04 /26"/1000W / OFFROAD

Utropspris

|0 Bud

11 699 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?