Beskrivning

Beskrivning

Säljer min fina RAWBIKE 2 som jag har haft i några år nu. Köpte denna begagnad själv på auktion, då framgaffeln var böjd. Har sen dess bytt ut framgaffeln med en helt ny, samt smörjt upp kedjan å fixat till växlarna! Har också haft den på cykelservice via jobbet 2 gånger för underhåll.

I displaymenyn kan man välja om man vil ändra mellan 25km/h eller 32km/h

Alla delar på cykeln är originala från RAWBIKE

Prestanda Motor: 750 W
Räckvidd: 45 km
Maxhastighet: 32 km/h
Batteri Batterityp: Litiumjon
Laddningstid: 3,5 timmar
Batterikapacitet: 374 Wh
Övrigt Vikt: 25 kg
Bromsar: Elektrisk + mekanisk
Däck: 20? fälg (solida gummidäck)

Hopfällbar!! Rawbike 2 en klass 2 elmoped, vilket innebär att du lagligt får framföra cykeln på allmän cykelväg såtillvida du bär en cykelhjälm och har trafikförsäkring (typ 30-40kr i mnd). Man kan använda denna som en hybrid, så antingen cykla som vanligt med eller utan elhjälp, eller så kan du bara använda vridhantqaget för att gasa som en vanlig moppe. Vidare är Rawbike 2 utrustad med en 750W motor tillverkad från det omtyckta företaget Dapu. Denna motor är implementerad i bakhjulet vilket är en av många fördelar med den här elcykeln. Dessutom är batteriet tåligt med 48V och som även har en USB-port installerad, så du enkelt kan ladda din mobiltelefon eller annan teknik. Ytterligare en positiv faktor är LCD-displayen, som inte bara är stor och informativ utan även extremt snygg. Här ser du hastighetsmätare, batteritiden och mycket annan användbar information. Däcken är numera punkteringsskyddade. Framlampan är nu 5 ggr så stark så nu syns du även i tung dimma. Slutligen har Rawbike 2 ett gasreglage uppdelat i fem nivåer som bestämmer hur mycket elsupport du behöver. Orsaken är främst kvaliteten, den övergripande funktionaliteten samt den estetiska utformningen. Däremot är hemligheten bakom framgången att företaget lyckats få elcykeln att bli en klass 2 elmoped, vilket innebär att alla som pendlar kan använda detta som alternativ framför kollektivtrafik. Ett sista plus är att pakethållaren har en maxvikt på 25 kg.

Tyvärr går det inte att koppla till app då en av dom förra ägarna har redan registrerad serienummeret på denna på deras konto. Har provat vid flera tillfällen att höra av mig men inte fått något svar än. Men har aldrig haft behov av appen själv så inget som påverkar användningen.

Objektsnr 630411595

Visningar 389

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 00:57

Rawbike 750W Elcykel 32km/h

Pris

14 000 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?