Beskrivning

Denna färgstarka vintage-badrock från 70talet är så tidstypisk och har verkligen allt: Trumpetärmar, luva, långa slitsar i sidorna och ett fantastiskt färgsprakande blommönster på tunn bomullsfrotté! Storlek S-M.

Mått:
Byst 100 cm
Midja 80 cm (går att lägga ut till 98 cm)
Höft 108 cm
Längd från axel 125 cm
Tänk på att du behöver en del rörelsevidd för att den ska sitta bekvämt! Den har suttit bra på mig när jag hade storlek 34/36 och den siter bra på mig nu när jag har storlek 38 (om än lite snäv i höften).

Skick:
Badrocken är hemmasydd och är inte så snyggt sydd på insidan. I ena ärmhålet har sömmarna gått upp. Två tryckknappar är borttagna vid halsen och det har blivit lite svart där de suttit. De två motsvarande tryckknapparna på insidan av halsringningen sitter fortfarande kvar. På flera ställen har frottén fastnat i saker så det gått små maskor, som det ju lätt gör i frotté-öglor. Jag har själv sytt två insnitt fram och två bak för att göra den mer insvängd i midjan (inför en legendarisk The Ark-konsert på stortorget i Växjö mitt i smällkalla vintern 2001!) Insnitten går att lägga ut igen eftersom inget tyg klippts bort.
Allt som allt skulle jag säga, laga armhålet men sen är det bara att använda!

Objektnr 634129783

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 18:52

Vintage 70tals-badrock i tunn frotté med flower power-blommor

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

emmydesign

Växjö, Sverige

5.0

emmydesign

Verifierad

95 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?