Beskrivning

Säljer denna raritet av en Nike Freak-hoodie i storlek Medium. Den är helt ny och den har ALDRIG använts och har fortfarande prislapparna kvar.

Prislappen (86 Euro plus fragt = 700 danske kroner = 1050 svenska kronor) och har därför satt prisen efter at den er en raritet och har betalat en del för denna feta hoodie.

Nike Freak! Du ser inte många av denna hoodie. Let your Freak flag fly!

Den är en del av det de gjorde med The Greek Freak - den fantastiska NBA MVP-basketstjärnan från Grekland och Nigeria, Giannis Antetokounmpo från Milwaukee Bucks. Han kallas för the Greek Freak. Han är riktigt bra på basketplanen.

Den är storlek Medium och mäter 72 cm från axeln ner till botten av huvtröjan. Och 61,5 cm över bröstkorgen, från armhåla till armhåla.

På baksidan finns det något skrivet på grekiska, som du kan se på två av bilderna. Eftersom jag inte förstår det grekiska alfabetet, får du inte fråga vad det betyder. Men det är definitivt en snygg detalj.

Den här huvtröjan är ganska sällsynt. Du hittar inte många av dessa Freak-tuffa hoodie tröjor.

För övrigt är det lite roligt att han fortfarande spelar för Milwaukee Bucks och inte för Los Angeles Lakers tillsammans med LeBron James. Inte heller med James Harden och Russell Westbrook och Paul George PG-13 hos LA Clippers. Inte heller Brooklyn Nets, New York Knicks eller Jordan gamla klub Chicago Bulls. Inte med Kyrie Irving och Luka Doncic i Dallas Mavericks, inte heller med Kevin Durant i Phoenix Suns eller med Jamal Murray och Nikola Jokic the Joker i Denver Nuggets intre heller med Jaylen Brown, Kristaps Porzingis och Jason Tatum i Boston Celtics Nej, alla skulle villa försöka köpa honom, men han säger nej och lirar med Damian Lillard i Bucks. Bucks baby, Milwaukee Bucks.

Objektsnr 629112024

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 10:48

Nike Freak Hoodie hættetrøje, Greek Freak Giannis, Medium

Utropspris

|0 Bud

541 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket