Beskrivning

4-Spitfire-tshirts (en ny) samt 1 par nya Adidas-träningsbyxor säljes

Sonen gallrade för första gången i klädhyllan. Uppenbarligen hade han tröttnat på sina fyra stycken Spitfire-tshirts, för de plockade han ut. Ett par oanvända Adidas-träningsbyxor fick stryka på foten, de med.

Två av dessa fem plagg är oanvända: den blå Spitfire-tröjan samt Adidas-byxorna. Min tanke var först att helt enkelt lägga ut de två på Tradera-auktion. Men sen tänkte jag att jag kunde ju lika skicka med de tre använda tröjorna med, som ett slags bonus. Sagt och gjort.

Den blå tröjan liksom Adidas-byxorna är fabriksnya. De tre andra tröjorna är i bruksskick: blekta och med krackelerade tryck. Jag tvättade de tre använda tröjorna inför auktionen.

I bilderna visas tröja 1-4 (fram- och baksida) samt byxorna (fram- och baksida). Storleken mätte jag såsom åskådliggjort i bild åtta till tio.

Tröja 1: Ny, oanvänd. Storleks-trycket säger ”YOUTH M”. Ca 74 cm bred, ca 56 cm hög (se bild 8 vad gäller dessa mått).

Tröja 2: Använd. Blekt. Med krackeleringar i trycket. Storleks-trycket säger ”S”. Ca 80 cm bred, ca 67 cm hög.

Tröja 3: Använd. Blekt. Med krackeleringar i trycket. Ny, oanvänd. Storleks-trycket säger ”YOUTH M”. Ca 70 cm bred, ca 57 cm hög.

Tröja 4: Använd blekt. Med krackeleringar i trycket. Storleks-trycket går dessvärre inte längre att läsa. Ca 73 cm bred, ca 63 cm hög.

Adidas-byxorna: I nyskick, skulle jag säga. Storleks-trycket säger ”9-10Y/140”. Ca 28 cm bred, ca 80 cm långa. Modellen är Aeroready/Primegreen.

Total-vikten inklusive låda för frakt är ca 1.2 kg.

20-kr-sedeln tjänar som storleksreferens och ingår inte i affären.

För Schenker-frakt eller avhämtning i Göteborg.

Objektsnr 630449518

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 15:31

4-Spitfire-tshirts (en ny) samt 1 par nya Adidas-träningsbyxor säljes

Ledande bud

|

25 kr

Slutar om

rhenriknilsson

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

283 omdömen

Läs omdömen