Beskrivning


Asus ZenPad C 7.0 Z170CG 16GB 3G

Fyrkärnig 7-tums surfplatta med IPS-skärm, Android 5.0 och inbyggt 3G-modem.

Modeinspirerad design

Designen hos ASUS ZenPad C 7.0 är modern med en enkel och ren look, som utstrålar ett universellt och stilrent utseende. Dessa egenskaper inspireras av Asus Zen-designfilosofi med balans mellan skönhet och styrka.

En aldrig förr skådad fyllig visuell upplevelse
ASUS VisualMaster är ett paket med exklusiv bildförbättrande teknik, som kombinerar hårdvara och mjukvara för att optimera skärmens samtliga delar. Detta ger en ofattbart verklighetstrogen visningsupplevelse. Med ASUS VisualMaster är det nästan som om du är på plats.

Bioliknande ljud när du är på språng
ASUS ZenPad C 7,0 har DTS-HD Premium Sound och SonicMaster-teknik, vilket ger ytterligare förbättring och säkerställer en ultimat ljudupplevelse.

Se vad andra inte kan se
PixelMaster-kameran hos ASUS ZenPad C 7.0 tar fantastiska högupplösta bilder. PixelMaster Camera inkluderar den bästa tekniken som kombinerar mjukvara och optisk design för att leverera fantastiska bilder.

Helt nya ZenUI
ASUS ZenUI har mer än 1 000 funktioner som förbättrar Androids standardgränssnitt. Du kan avnjuta en enklare och smartare upplevelse. Den har ett stilrent nytt utseende som utökas med vita områden för en renare design. All information som behövs läggs längst fram. Helt nya ZenUI är ljusare, smartare, enklare och ännu vackrare. Det vet vad du behöver, uttrycker dina tankar och känslor, samt kopplar upp dig var du än går.

Objektsnr 629512353

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 07:47

Surfplatta Asus ZenPad c.7.0

Utropspris

|0 Bud

225 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?