Beskrivning

TEKKEN 7 PS4 - CUSA-06014

Det ultimata spelet för att utmana dina vänner lokalt eller utdela dödliga kombinationer online.

Upptäck den episka uppgörelsen av den långvariga klankriget mellan medlemmar i Mishima-familjen. Den legendariska fighting-franchisen med fantastiska strider och intensiva dueller som kan avnjutas med vänner och rivaler.

UNREAL ENGINE 4 - Drivs av Unreal Engine 4, TEKKEN 7 är det snyggaste TEKKEN-spelet någonsin genom nära fotorealistisk grafik och tillägg av fantastiska effekter.
SEAMLESS STORY EXPERIENCE - filmsekvenser som smälter felfritt in i strider som avslöjar Mishima-familiens spännande historia på ett mycket innovativt sätt.
ROSTER OF OVER 30 PLAYABLE CHARACTERS - En gedigen lista med över 30 karaktärer inklusive helt nya fighters med en av världens största "moves-list" i ett fighting-spel som möjliggör en fullständig frihet i din stil. Hitta dina favorittekniker, rörelser och kombinationer för att vinna!
STREET FIGHTER CROSS-OVER CHARACTER: AKUMA - Street Fighters Akuma ansluter sig till TEKKEN i en episk franchise-mash-up komplett med alla hans shoto-rörelser och fireballs.
ALL NEW BATTLE MECHANICS & MOVES - Klassiska 1vs1-strider återvänder tillsammans med stridsmekaniker som "Rage Arts", "Power Crushes" och "Rage Drives" som gör spelet mer tillgängligt för spelare på alla nivåer. Att piska dina vänner i TEKKEN 7 kommer att baseras på antingen fokuserad träning eller bara ren underhållning.
THE FINAL CHAPTER OF THE MISHIMA BLOOD SAGA - TEKKEN 7 representerar det sista kapitlet i den 20 år långa Mishima-fejden. Den monumentala avslutningen på det känslomässigt laddade familjekriget mellan medlemmarna i Mishima-klanen när de kämpar för att lösa gamla fejder och slåss om kontrollen över ett globalt imperium, vilket sätter världens balans i fara.

DETTA ÄR EN NY PRODUKT

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER (SWEDEN ONLY)
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket - Postnord är vanligt oförsäkrat brev

Skickar gärna fler bilder och information!
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.
På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME.

Objektsnr 604223332

Visningar 230

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TEKKEN 7 PS4 NYTT INPLASTAD

Pris

299 kr

arkadnu

Furuvik, Sverige

5.0

arkadnu

Företag

Toppsäljare

3 351 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?