Beskrivning

Nytt & inplastat Elex 2 till PS4. För PS5-konsol med skivläsare går det att konstadsfritt uppgradera spelet till dess PS5-version.

Går bra att hämta på plats (Hässelby, Stockholm) alternativt skickas med frimärke eller som spårbart.

Om spelet:

ELEX II är uppföljaren till ELEX, den vintage rollspelsupplevelsen i öppen värld från de prisbelönta skaparna av Gothic and Risen-serien, Piranha Bytes. ELEX II återvänder till Magalans postapokalyptiska Science Fantasy-värld – med enorma miljöer som kan utforskas med oöverträffad frihet via jetpack, kommer du att kunna röra dig genom den episka historien hur du vill.

Flera år efter att Jax besegrade hybriden kommer ett nytt hot från himlen som släpper lös mörka Elex farliga krafter och äventyrar allt liv på planeten. För att försvara freden i Magalan och sin egen familjs säkerhet måste Jax gå på ett uppdrag för att övertyga fraktionerna att enas mot inkräktarna.

Dyk in i en enorm, handgjord, helt unik värld med flera fraktioner och olika miljöer som utspelar sig i ett postapokalyptiskt vetenskapsfantasiuniversum.

  • Utforska planeten Magalan med oöverträffad frihet, använd ditt pålitliga jetpack för att korsa kartan och till och med flyga!
  • Interagera med en inlevd värld full av unika NPC:er som kommer ihåg vad du har gjort och reagerar därefter
  • NPC:er kommer att gå med i eller lämna din grupp beroende på hur du beter dig och kan dödas, vilket alla kommer att ha en effekt på historien
  • Delta i flytande när- och avståndsstrider med ett kraftigt förbättrat kontrollsystem
  • Upplev en berättelse där dina handlingar får konsekvenser och fördjupar dig i en värld av moraliska beslut

Objektsnr 631397089

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 12:40

NYTT [PS4/PS5] Elex 2

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Slutar om

Lax3n1

Hässelby, Sverige

5.0

Verifierad

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?