Beskrivning

OBS: Priset gäller för båda spelen tillsammans. Säljs EJ separat. Båda spelen är kompatibla med PS5.

Dark Souls 1 Remastered

Sedan, kom elden. Återupplev det kritikerrosade genredefinierande spelet som startade allt. Återvänd till Lordran i vackert remastrad HD-grafik som körs i 60 fps. Dark Souls Remastered innehåller huvudspelet samt DLC:t Artorias of the Abyss.

Huvudfunktioner:
• En djup och mörk värld
• Varje slut är en ny början
• Rikt gameplay fullt av möjligheter
• Känslan av att lära sig, bemästra och åstadkomma
• Multiplayer (för upp till sex spelare med dedikerade servrar).

Dark Souls 2 Scholar of the First Sin

- Den slutgiltiga versionen av DARK SOULS™ II, med allt material som hittills har släppts till DARK SOULS™ II i samma paket plus en massa extra!

- Ny grafik. Hoppet från 30 fps till 60 fps i 1080p ger en mycket snyggare, mjukare spelupplevelse. Spelarna kommer att häpna över hur mycket snyggare spelet är jämfört med det ursprungliga DARK SOULS™ II.

- En helt ny upplevelse och utmaning. Fiendeplaceringen har setts över, vilket leder till en helt annan speldynamik än tidigare. Säkerhetszonerna som vissa spelare minns är inte längre säkra! Erfarna spelare måste glömma allt de trodde de visste om DARK SOULS™ II.

Onlinespelandet har förbättrats genom ett specialföremål som reglerar hur mycket själar man får i strid - det är nu lättare att matchas med andra online. Antalet spelare som kan delta i en onlinesession har dessutom utökats, från fyra till sex, vilket ändrar dynamiken helt och hållet.

Objektsnr 630564026

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 14:45

Dark Souls 1 Remastered (PS4) och Dark Souls 2 Scholar of the First Sin (PS4)

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

duchamp391 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?