Beskrivning

Säljer min nästintill oanvända Apple Watch! Känner att den är för stor för mig och därför inte blir använd. Har alltid haft skärmskydd på!

Har två guldfärgade extra länkar till!
En meshlänk och en vanlig länk (en är kortad för att prova, men extrabitarna medföljer såklart) se bilder.

Lite info:

Apple Watch Series 5
Du har aldrig sett en klocka som Apple Watch Series 5. Med en rostfri stålboett får du looken av en klassisk finklocka men med alla fantastiska funktioner av en Apple Watch. Den har nu en Always-on Retina-skärm som aldrig slocknar, så att informationen på urtavlan alltid är tillgänglig. Tack vare mobil uppkoppling håller du kontakten och har möjlighet att streama musik, helt utan din iPhone. Den inbyggda kompassen gör det enklare att hitta dit du ska. Apple Watch är den perfekta träningspartnern som gör det möjligt att logga din aktivitet och hålla koll på puls oavsett vilken nivå du tränar på. Samtidigt får du tillgång till all den information som är viktigast för dig, direkt på handleden. Med Apple Watch håller du enkelt koll på din hälsa med hjälp av EKG-appen och med säkerhetsfunktioner som falldetektor får du den hjälpen du behöver just i det ögonblick du behöver den. Med den nu 30% större skärmen så är detta en klocka i världsklass.

Always-on Retina-skärm
Få mätvärden utan att lyfta på handen eller trycka på skärmen. Always-On Retina-skärmen ger dig en bättre överblick över tid och kroppsfunktioner snabbt och enkelt. Klockan har en uppdateringsfrekvens upp till 60 Hz och så låg som 1 Hz för längre batteritid, beroende på vad du föredrar.

Objektsnr 629751426

Visningar 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 16:26

Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) - 40 mm - rostfritt stål

Pris

4 500 kr

daniella_92

Munka-Ljungby , Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

167 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?