Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 22 apr 08:23

Något har blivit fel. Annonsen skulle ej ha återstartats. Buda inte. Annonsen kommer att tas ner.

Använd men i gott skick

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm har ett förstklassigt utseende i titan och ger dig ett brett utbud av health tracking-funktioner som hjälper dig att nå dina träningsmål. Den kristallklara Super Amoled-skärmen ger skarp bild med fantastisk synlighet utomhus. Batteriet håller i upp till 40 timmar och klarar 24 timmars kontinuerlig GPS-användning, och du kan lyssna på din favoritmusik via Spotify.

Design
Den slående titandesignen ger din klocka en iögonfallande men ändå diskret estetik och passar alla tilfällen.

Pekskärm
Samsung Galaxy Watch5 Pro har en 1,36-tums Super AMOLED-pekskärm med en upplösning på 450 x 450 pixlar. Pekskärmen är täckt av Sapphire Crystal Glass för maximalt skydd och bekväm användning. Den roterande ramen och två dedikerade knappar gör den superenkel att hantera.

Varaktighet
Oroa dig inte för att skada din smartwatch. Tack vare 5ATM-certifieringen tål enheten nedsänkning i vatten ned till 50 meter under ett tryck på 5 atm. Smartklockan är även stötsäker, kompatibel med MIL-STD-810G militär standard samt IP68-certifierad.

Fitnessfunktioner
Samsung Galaxy Watch5 Pro har en mängd olika funktioner för aktiva människor, inklusive många typer av träning, sömn- och hjärtfrekvensövervakning, automatisk träningsupptäckt och livsstilsassistent. Funktionerna för sömn- och stresshantering och avancerad automatisk träningsspårning säkerställer att du inte bara håller dig på topp utan även är utvilad och frisk. Sätt upp ett dagligt aktivitetsmål för att hålla dig motiverad och se dina framsteg.

Anslutningsmöjligheter
För att hålla kontakten när du är ute på vift stöder Samsung Galaxy Watch5 Pro GPS-platstjänst samt Bluetooth 5.2, Wi-Fi och NFC för kontaktlös betalning. Utöver det har denna smartwatch även LTE-dataanslutning via eSIM. Det betyder att du alltid kan hålla kontakten, även utan telefon.

Exynos W920
Exynos W920 dubbelkärnig processor är byggd på 5nm-process och genererar 20% bättre CPU-prestanda än sin föregångare, och 10 gånger bättre grafisk prestanda.

Andra funktioner:
- 1,5 GB RAM och 16 GB internminne
- eSim för LTE-anslutning
- 410 mAh batteri
- Spotify offlinelyssning
- Kamerakontroll
- Mikrofon och högtalare
- Accelerometer, gyrosensor, sensor för omgivande ljus, barometer, EKG, hörfrekvenssensor, kompass, BIA, kontinuerlig SpO2-mätning, hudtemperatur
- Wear OS

Förpackningen innehåller

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Trådlös laddare

Specifikationer

Nyckelspecifikation

Typ av glasSapphireIP-klassificering (IP Classification)

IP68 vattentätKlassificering av vattenresistens5 ATM (snorkling - ej dykning)GPS

JaPulsmätareJa (inbyggd)MusikspelareSpotifyTrådlös teknik4G (LTE)Typ av operativsystem

Google wear OSBatterikapacitet (mAh)590

Objektsnr 630624313

Visningar 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 08:58

Galaxy Watch 5 pro

Ledande bud

|

1 100 kr

Annonsen är borttagen

mattiasericson

BANDHAGEN, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

230 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?