Beskrivning

Helt nylevererad & oöppnad! (Följde med på köpet till min S24 Ultra)

- Operativsystem Android Wear OS 4 (fungerar till Android 6 eller senare).
- Ej operatörslåst.
- Display med klocka går enkelt att ändra till olika stilar. Länk hur man gör följer med vid köp.
- Trådlöst laddning.

Produktbeskrivning
Klockan som känner dig bäst är tillbaka med en mer personlig wellnessupplevelse och ännu bättre, uppgraderad sömnspårning. Börja dagen med en god natts sömn med sömncoaching nu tillgänglig på Galaxy Watch6 .

Redo för dina aktiviteter, i regn eller solsken. Slitstarkt Sapphire Crystal glass ger en motståndskraftig och robust klockdisplay enligt IP68- och 5ATM-klassificeringen. Tuff nog för dina äventyr.

Galaxy Watch6 är nättare i sin sömlösa form- och passform, lättare lätt att bära.

Denna eleganta Samsung Galaxy Watch6 44mm kommer med flera tränings- och hälsofunktioner som hjälper dig att hålla dig aktiv och vara hälsosam. Denna smartwatch har en AMOLED-pekskärm som har livliga och skarpa bilder med utmärkt ljusstyrka så att du kan se all information även när du springer utomhus. Du får ett förbättrat och långvarigt batteri som håller hela dagen.

Design
Denna stilrena, moderna och eleganta Watch6 har en snygg passform medan den kompletterar din outfit. Det lätta armbandet är bekvämt och har en tillfredsställande one-klick-stil, vilket gör det extremt enkelt att ta av klockan.

Pekskärm
Watch6 kommer med en stor och ljusstark 1.47" AMOLED-pekskärm med en upplösning på 480x480 pixlar som ger ett detaljerat och intuitivt användargränssnitt, livliga färger och djup svärta. Skärmen är täckt av ett Sapphire Crystal-glas för ett maximalt skydd mot repor medan ytan hålls bekväm och extra känslig mot beröring. Pekskärmen, i kombination med de två sidoknapparna, gör det extremt enkelt att använda klockan medan du går längs en gata eller under träning.

Träningsfunktioner
Med Watch6 får du en variation av aktivitetsfunktioner som är designade för att hjälpa dig att nå dina mål enkelt medan du får viktiga och intressanta detaljer. Klockan kommer automatiskt upptäcka typ av träning och kommer med en avancerad löpanalys för att hjälpa dig att nå dina mål medan hälsofunktioner som pulsmätning, EKG, blodtryck och mer ger dig en bättre förståelse över din livsstil och kroppshälsa. Sömnfunktionen ger en bättre förståelse över dina vanor och ger dig detaljerad statistik över dina sömncykler och ger dig råd för att du ska hålla dig aktiv och stressfri hela dagen.

Hållbarhet
Du behöver inte oroa dig över att skada klockan tack vare 5ATM-certifieringen som gör att den tål att sänkas ned i vatten på 50 meters djup under ett tryck på 5 atm. Denna smartwatch är även stötsäker och följer militärstandarden MIL-STD-810H och är IP68-certifierad.

Anslutningar
Håll dig uppkopplad överallt, vare sig det är på jobbet, när du springer eller reser runt i världen, tack vare stödet för WiFi- och Bluetooth-anslutning. Klockan kommer utrustad med GPS-platstjänster och kan enkelt användas för betalningar utan en plånbok tack vare NFC.

Exynos W930
Den dubbelkärniga Exynos W930-processorn är byggd på en 5nm-process och ger en bättre prestanda tack vare dess föregångare och ger en smidig och mottaglig användarupplevelse.

Fler funktioner
- Optical Pulse-sensor, Accelerometer, Barometer, Gyro-sensor, Compass Ambient-ljussensor
- Pulsmätare, EKG, Blodtryck, BIA, SpO2-mätning, hudtemperatur
- 2GB RAM och 16GB internminne
- Inbyggd mikrofon och högtalare
- Spotify offline-lyssning
- 425 mAh-batteri
- Google Wear OS

Specifikationer

Mått & vikt

Vikt (g)33.3Höjd (inkl. emballage)32,0 mmBredd (inkl. emballage)60,0 mmDjup (inkl. emballage)28,8 cmVikt (inkl. emballage)208,0 g

Nyckelspecifikation

RemfärgSvartTyp av glasSapphireIP-klassificering (IP Classification)

IP68 vattentätKlassificering av vattenresistens5 ATM (snorkling - ej dykning)GPS

JaPulsmätareJa (inbyggd)MusikspelareSpotifyTrådlös teknikBluetoothTyp av operativsystem

Google wear OSBatterikapacitet (mAh)425

Anslutningar
Trådlös teknik Bluetooth
Bluetooth (version) Bluetooth 5.3
NFC (Near Field Communication) Ja
Plats för SIM-kort Nej
Möjlighet att ringa samtal Ja

Lycka till!
Jenny Jahn
------------
Betalning sker inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion. Frakt sker inom 3 arbetsdagar efter betalningen.

Objektnr 633359453

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:53

Helt ny Samsung Galaxy Watch 6 BT 44mm Svart. (Nypris 4190kr) Oöppnad!

Slutpris

|

1 910 kr

Auktionen är avslutad

hoppetossa vann auktionen

Jenii

Örebro, Sverige

5.0

Jenii

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?