Objektet har utgått.

DESIRE2 Laptopställ Riser Elavator Justerbar Universal Silver

112 besökare

Annonsen är avslutad

459kr

 • Frakt
  Annat fraktsätt (59 kr) Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  • Plusgiro/Bankgiro
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

DESIRE2 Laptopställ Riser Elavator Justerbar Universal Silver

Laptop-ställ Justerbart Silver

  Ergonomisk design Stark konstruktion Friktionskuddar gör att datorn är säkrad på stället Ökar kylning och luftflöde
Ergonomisk design: med justerbar höjdjustering i 5 nivåer för bekväm betraktningsvinkel, vilket främjar bra hållning och minskar belastningen på ögon och nacke. Stark konstruktion: Stark konstruktion möjliggör kompatibilitet på upp till 14 tums bärbara datorer med en maxvikt av 24kg. Friktionskuddar: Friktionskuddar av silikon hjälper till att säkra din bärbara dator på stället, och anti-slip fötter av gummi förhindrar glidning även på blanka ytor. Ökar kyla och luftflöde: Den öppna konstruktionen ökar kylningen och luftflödet runt den bärbara datorn medan du arbeta Kanske är du den typ av person som önskar perfektion. Kanske längtar du efter ett tillbehör som både är en följeslagare på dina resor, men också integrerar sömlöst i ditt hem. med en fin finish som gör att dina fingrar lätt kan borsta över snyggt, raffinerat aluminium. Kanske är du också den typ av person som önskar prestanda, vilket innebär att du strävar efter överlägsen, långvarig byggkvalitet i en vikbar, bärbar design. Då är detta - Desire2 View My Screen At Home justerbart laptopställ som presenteras i slank, raffinerad aluminium - ett utmärkt alternativ. Med ergonomiskt utformad visningshöjd justerbar i 5 nivåer, för optimal betraktningsvinkel.

## Frakt ##
Ni betalar endast en fraktkostnad. Den som är den högsta av produkterna ni köper. Leveranstiden kan vara upp till en vecka (medel 2-3 dagar) beroende på produkt så kontrollera gärna leveranstiden med oss om det är brådskande.

## Öppet köp ##
Ni har 14 dagars öppet köp. Ni får testa och använda produkten. Vi kan göra ett avdrag på priset om produkten är märkbart använd eller smutsig. Returen skall vara hos oss inom 14 dagar from ni hämtat ut pordukten.

TU-605007