Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Var beredd att hålla all din utsökta mat fräsch och redo att njuta av. Detta 8-kvarts matvärmarset är inte bara lämpligt för kommersiellt bruk utan även för hemmabruk.

Denna värmande tallrik för bufféfest kan rymma en mängd olika rätter. Bufféservrarna och varmarna är perfekta för bufféer, hotellfrukostområden, bruncher, cateringevenemang, familjesammankomster, banketter, bröllop, självbetjäning och mer. Det finns tillräckligt med utrymme för att betjäna alla gäster.

-Varmt och fräscht

- Gott om 8 liters kapacitet

- Rostfritt stål av livsmedelskvalitet

- Komplett tillbehörsset

-Ansökningar

Huvuddrag:

- Lock handtag,
Ta lätt upp locket utan att bränna dig.

- Håll maten varm och klar,
Bränslestället med panna kan värma vattnet under pannan och hålla en viss temperatur, vilket säkerställer att gästerna kan njuta av utsökt varm mat.

- Vikbar ram,
Den rostfria ramen ger ett starkt och praktiskt stöd för pannan. Den stapelbara designen sparar upp till 50 % utrymme, så den tar inte upp mycket lagringsutrymme och du kan ta den med dig vart du än går.

-Rymligt serviceutrymme,
Inkluderar 4 x 8-liters hela mattallrikar, vilket ger dig mer utrymme att ta emot fest- och buffémat för minst 8 personer (ensamstående).

- Material av livsmedelskvalitet,
Denna självbetjäningsgryta är gjord av 201 rostfritt stål med spegelfinish för ett unikt utseende, rostsäker och lätt att rengöra. Använd den för att skapa en vacker buffémiljö.

-Nuvarande värde,
Skalbaggsetet i rostfritt stål har ett locklås som håller locket upprätt för att elegant visa maten för dina gäster.

Produktspecifikationer:

Antal: 4

Material: Livsmedelskvalitet 201 rostfritt stål

Antal kokkärl i full storlek: 4

Fullstor kastrullkapacitet: 8 liter/7,5 L vardera

Vattentrågkapacitet: Max. 4L; minst 2L

Kan tjäna: minst 8 personer (singel)

Uppvärmningsmetod: bränsle

Mattallrikens storlek: 21x12,8x2,6 tum/53x32,5x6,5 cm

Produktmått: 23,6x13,8x12,6 tum/60x35x32 cm

Produktvikt: 32,8 lbs/14,88 kg

Paket innehåll:

4 x rektangulära skavskålar

8 x Bränslehållare

4 x pannor i full storlek

4 x vattenpannor

4 x Bränslebrickor

4 x ramar

1x slev

1 x måltidsklämma

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Varm och fräsch: De 4 förpackningarna skavskålar håller alla dina favoriträtter varma. Med stöd av ett bränsleställ kan den värma en mängd olika livsmedel samtidigt som den behåller sin fräscha smak. Dessutom kan du lägga till isbitar i vattenskålen för att hålla din mat sval.

- Riklig 8-kvartskapacitet: Du har gott om plats för alla dina läckra godsaker! Varje hotpot levereras med en mattallrik i full storlek som enkelt rymmer upp till 8 liter rykande heta aptitretare, förrätter eller sidor för att servera minst 8 personer (singel).

-Livsmedelsklassat rostfritt stål: Produkten är tillverkad av uppgraderad SS201, som har en spegeleffekt och är lätt att underhålla och rengöra. För enkelhetens skull kan locket placeras på gångjärn. Vår Chafing Dish har vikbara ben för enkel packning, transport och förvaring.

- KOMPLETT TILLBEHÖRSSET: Detta bufféset med varmgrytor innehåller 8 bränsleställ (bränsle ingår ej), 4 hopfällbara ramar, 4 bränslebrickor, 4 vattenbrickor, 4 x 8 liter fullstora matpannor, 4 lock med handtag, 1 klämma och 1 slev som present. Förbered, presentera och förbättra ditt nästa cateringevenemang med bekvämlighet och elegans.

- Lämpliga tillfällen: Vårt skavskålsset är perfekt för restauranger, bufféer, catering, skolor och företagsevent för att presentera utsökt mat på ett professionellt sätt.

Objektsnr 630986877

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

4st 7,5L kapacitet kommersiell skavskålsats för restauranger, skolor och företag

Pris

2 829 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?