Auktionen är avslutad

Fällbar stor smutsig tvättklädkorg barns leksaksförvaringskorg

11 visningar
 • Utropspris 229 kr
 • Slutade 7 jul 15:09 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  Annat fraktsätt Fri frakt Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
Beskrivning

Charmig förvaringskorg med tecknade djur som fungerar lika bra att användas som tvättkorg för smutsiga kläder och handukar eller som en omtyckt förvaringskorg för barnens mjuka och hårda leksaker. Korgen kan enkelt fällas i hop när den inte används och tar då minimalt med utrymme.

Charmig förvaring för alla rum i hemmet

Praktiska handtag i sidorna som gör tygkorgen lätt att lyfta

Hopfällbar när den inte används

Naturmaterial:EVA+Material + Nit + PU Handtag
AMPLE STORLEK: 11,7 tum (höjd) x 13,7 tum (diameter) / 30 cm (höjd) x 35 cm (diameter)
Lätt att använda: Tvättkorgen har en vikbar design med handtag och en genomsnittlig vikt på endast 300g. Den är lätt och bärbar, enkel att använda, lagra och flytta.
Organisera allt: tvättkorgar ger attraktiva lättviktiga lösningar för många lagringsbehov, till exempel klädförvaring (speciellt underkläder, strumpor, bras, etc.), hushålls textilagring, leksaksförvaring, lagring av babyvaror och lagring av husdjur.

Leverans:

Fri frakt gäller alla våra varor. Efter att vi tagit emot din beställning så packar och skickar vi normalt ditt paket inom 48 timmar. Leveranstiden är normalt ca 15 ~20 arbetsdagar.

Priser:
I våra priser ingår köpbeloppet och fraktkostnad, moms utgår med 0 %. När du handlar från länder utanför EU-området så kan moms och tullkostnader tillkomma. I praktiken är det dock väldigt sällan paket blir belagda med moms, speciellt om värdet understiger 210 kr (22 Euro) vilket är riktlinjen för skatteförpliktad handel från utlandet.

Alla våra paket omfattas av vår leveransgaranti, om ett paket mot förmodan blir försenat eller inte dyker upp kompenserar vi alltid för detta.
Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder.