Beskrivning

Tupperware Pro Asian knivar 3-pack i 3 storlekar:

* Vegetable Chopper
Knivblad 17,5cm (ca 31*8 cm) vikt 450g med instruktionsblad & kartong & mått på själva kartongen är 34*12,3*3,2 cm.
Kniv för hackning av grönsaker. Der rektangelformade bladet gör att denna kniv lämpar sig utmärkt för hackning. Det stora platta bladet kan även användas för att flytta över mat från skärbrädan till en skål eller wok, eller för att krossa vitlök eller ingefära.

* Santuko
Knivblad 17 cm (ca 30*4,5 cm) vikt 242g med instruktionsblad & kartong & mått på kartong 31,5*8,4*3,2 cm.
Smidig är en allround. Kniven kan användas till tre ändamål skivning, tärning och hackning. Bladet smalnar kvickt av fram till knivspetsen, vilket ger en skarpare vinkel på eggen och gör det enklare att hantera bladet. Detta gör att kniven lämpar sig utmärkt för skärning av mindre köttbitar, skaldjur och grönsaker.

* Paring Knife
Knivblad 8cm (ca 20*2 cm) vikt 160g med instruktionsblad & kartong & mått på kartong 27,8*7,2*3 cm.
Skalkniven används huvudsakligen för att skala och rensa frukt och grönsaker. Kockar använder även kniven för att skära citrusfrukter till garnering, som citrusskal till olika drycker eller för att skära svamp till sallader.

Har bara öppnat plomberingen på kartongen och locket för att fota men inte rört knivarna.
Dessa har ej sålts i Sverige och jag har bytt till mig detta set.
Har letat upp på internet information om knivarna se nedan:

Fördelar med dessa knivar:

1. Högkvalitativt specialiserat rostfritt stålmaterial: bladet är tillverkat av rostfritt stål av god kvalitet, specialiserat med anti-korrosionsfunktion, vilket gör kniven långvarig och rostar inte lätt.

2. Kompakt, lätt, vass design för mer bekväm användning: bladet är lätt, förhållandet mellan knivens längd och handtagets vikt beräknas noggrant för att ge användaren en känsla av balans vid användning.

Handtagets design bygger också på principen om anatomisk forskning så att greppet är bekvämt och inte orsakar trötthet vid användande.

3. Solid stålkonstruktion - Lätt att rengöra: Den monolitiska knivbladsdesignen är designad speciellt för den asiatiska marknaden, utan hål, nitar och skarvar, så repor & smuts har ingen plats att stagnera, mycket bekvämt för rengöring med kallt vatten och varmt vatten.

4. Elegant asiatisk design – modern och mycket användbar: Monolitisk texturkniv, designad speciellt för den asiatiska marknaden, kombinerar traditionella behov och modern estetisk känsla, moderna, eleganta linjer, trendigt. Hela ytan på kniven är noggrant handvässad och polerad, och knivens yta är blank och slät.

Använder helst Schenker för då är paketet både försäkrat och spårbart men skickar på kundens egen risk med alla andra också.

Vinner du flera vinster eller vill buda på fler kommande auktioner meddela mig och jag skickar allt i samma paket.

Objektsnr 629749460

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 16:03

Tupperware Knivset 3 strl av Pro Asian Knife Nya

Pris

2 499 kr

Slutar om

liteware2016

Danderyd, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

784 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?