Beskrivning

Fotlänk med magneter

3: Hematit sten pärlor och Turkosa sten pärlor. Hematit ring med turkos pärla inuti och söta små hematit hjärtor med mera . Avlånga magneter. Längd 24,5cm +är elastisk.

Obs! Tips när du sätter fotlänken över foten för bästa hållbarhet slit inte utan sätt försiktig över foten så håller den fin länge.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Ett magnetsmycke påstås öka din prestationsförmågan genom bland annat bättre blodcirkulation och ökat fokus. Ankelsmycket är vacker och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest.

(OBS! Har du pacemaker rekommenderas inte eftersom magneter kan störa apparaten)

Påstådda Hälsoeffekter av magnetsmycken

Magnetterapi är en mycket gammal hälsometod som har använts för att öka kroppens maximala prestationsförmåga i flera hundra år. Fotlänkens magneter sägs kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen samtidigt som balans, fokus och mentala styrka ökar.

Magnetism har hälsofördelar

Att magnetism påverkar kroppen har forskarna känt till länge. Magneterna bidrar bland annat till bättre ökad blodcirkulation vilket i sin tur gör att mer syre och näring transporteras till våra celler bättre.

Detta främjar i sin tur hälsan på olika nivåer. Studier visar att den ökade syresättningen av blodet och den förbättrade borttransporten av slaggprodukter från cellerna bidrar till mindre stelhet, smärta och värk i leder. Dessutom kan magnetarmbandet förbättra din sömn och ditt välbefinnande.

Objektsnr 628808190

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 11:38

Magnet fotlänk med hematit och Turkosa sten pärlor

Såld för

120 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

tullan333

BODEN, Sverige

5.0

tullan333

Verifierad

Toppsäljare

1 120 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?