Beskrivning

100 ST CELLOFANPÅSAR.
Passar perfekt för presenter, förvaring eller för att t ex göra egna kolor, baka något eget och ta med som ”gå bort- present. Lägg i torra ingredienser i lager och låt mottagaren själv baka. Skriv ut receptet på fint papper. Ser lyxigt ut. Roligt att ge bort något originellt, det är sådant som man kommer ihåg! Mycket hållbar. Stark och kraftig påse. Godkänd för direktkontakt eller förvaring av livsmedel.
Fås i 100-pack. Plan botten som är 8x 6,50 cm. 20 cm hög. FTI- avgift är betald vid inköpet.
Kostar ca 2,50 – 4 kr/styck i handeln. Här endast max 1,79 kr/styck.

Fraktkostnaden är beräknad på varje vara. Gäller upp till en veckas köp/vinster.Vid flera vinster/köp gör jag en återbetalning på mellanskillnaden av portot efter betalning med Traderas betalsätt.Letar alltid efter det billigaste sättet att skicka dina varor. Bjuder alltid på emballaget!
Och se gärna mina övriga auktioner: http://www.tradera.com/auktioner/Magasinboden
ELLER: http://www.tradera.com/butik/Magasinboden
Lycka till!

Eftersom som jag säljer som företag så gäller ”distansavtalslagen” (2005:59) Med 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar den gälla när vi tillsammans ingått ett köpeavtal. Du som Köpare har 14 dagars ångerfrist från dagen efter du har mottagit varan. Som köpare har du rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka utan dröjsmål.Kontakta alltid mig, som säljare, så vi kan komma överens hur returneringen ska ske. Om varan inte är defekt och du ångrar köpet ersätts varans värde, men inte portokostnaden. Om varan är defekt eller sönder så skickas en ny vara om det är möjlig, alternativt ersätts hela köpet. Men skicka mail, innan varan skickas tillbaka så vi kommer överens om förfarandet.

Objektsnr 483135676

Visningar 1 506

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

100 ST CELLOFANPÅSAR, 20 X 10 X 6,5 CM

Pris

179 kr

Magasinboden

Malmö, Sverige

5.0

Magasinboden

Företag

Toppsäljare

3 072 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?