Beskrivning

  • Halloween silikonmoule är tillverkad av miljövänligt livsmedelssäkert silikonmaterial, är BPA-fri, säker och giftfri och återanvändbar.
  • Non-stick-designen kan kakan eller choklad enkelt lossas ur formen. Silikonets mjuka konsistens gör det enkelt att böja och vika, till skillnad från andra plastformer går den inte lätt sönder.
  • Silikonformen tål temperaturer från -40 °C till 230 °C och är därför lämplig för användning i ugn, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin. Tack vare de rundade kanterna av silikon finns det ingen risk för skada, så den kan också användas av barn.
  • Förutom att baka kakor är dessa formar också lämpliga för andra kulinariska skapelser. De är perfekta för att göra gelé, cupcakes, fondant, sirap, choklad, ostkaka, glass, tvål, harts och mycket mer.
  • Totalt 2 silikonformar. Det finns olika mönster som pumpa, spöke, dödskalle, häxhatt, fladdermus, spindel etc. De unika Halloween-elementen är både vackra och underhållande och skapar en festlig atmosfär för att göra din halloween ännu mer oförglömlig.

Objektsnr 628972958

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 04:26

Halloween pumpa silikon bakform, 2 stycken

Pris

55 kr

Slutar om

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?