Beskrivning

TILLFÄLLE! Nya svarta A38 högtalare från Audio Pro i obruten förpackning!

REK PRIS: 9000 kr inkl moms.

Ditt vardagsrum kommer komma till liv av musik med Audio Pro A38 högtalarset som har två eleganta högtalare med elegant design och utmärkta anslutningsalternativ med WiFi eller Bluetooth. Justera och anpassa ljudet med Audio Pro Control-appen, som även fungerar som en fjärrkontroll, och använd AirPlay 2, Spotify Connect eller Chromecast för att streama musik över hela huset.

Design
Högtalarna kommer sömlöst smälta in med din interiör tack vare deras eleganta färg och design. Om ditt rum har en mer modern stil kan du ta bort de främre tygen, de är endast fästa med magneter, och ge din interiör en mer modern stil.

Anslutningar
Anslut till AirPlay 2, Chromecast eller Spotify Connect och spela din favoritmusik. Eller anslut din TV till ARC så att du enkelt kan kontrollera dina högtalare via din TV-kontroll. Högtalarna kan även anslutas till dina andra Audio Pro högtalare för att skapa ett helt nätverk av högtalare i ditt hus med multirumsfunktionen. Och glöm inte att ta vara på Audio Pro Control-appen och justera basen, tremble och lägg till virtuella surroundeffekter, du kan även använda din telefon som en fjärrkontroll för högtalarna om det är mer bekvämt för dig.

Fler funktioner
- MDF-skåp
- Optisk ingång och RCA-utgång
- 5 förinställningar för tillgång till radiostationer och spellistor
- Multirumsfunktion

Höjd (cm) 83.2
Djup (cm) 21
Bredd (cm) 19
Vikt (kg) 14.65
Garanti: 2 år

Nyckelspecifikation
Wi-Fi Ja
Bluetooth Ja
Färg Svarta
EAN: 7330117152501
Garanti: 2 år

Objektsnr 630603172

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:36

AUDIO PRO A38 SVARTA - Multirumhögtalare - Nya

Utropspris

|0 Bud

5 490 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?