Beskrivning

begagnat fin skick

https://www.manfrotto.com/global/aviator-drone-backpack-for-dji-phantom-rain-cover-mb-bp-d1/

Aviator Drone-ryggsäcken för DJI Phantom är den perfekta följeslagaren för dina drönaräventyr. Den är specifikt utformad för DJI Phantom-serien, inklusive den senaste Phantom 4 Pro, och ger ett säkert och bekvämt sätt att transportera din drönare.

Inte bara kan den rymma din drönare, utan den har också plats för din DSLR med ett objektiv och ett stativ, vilket gör den till en mångsidig lösning för alla dina fotograferingsbehov. Ryggsäcken har tre skyddande fickor som säkerställer en tät passform för din utrustning, vilket håller allt säkert under transporten.

Förutom sin bärbarhet fungerar ryggsäcken också som en förvaringsväska med separata fack för din sändare, propeller och batterier. Detta gör att du kan hålla ordning och ha allt du behöver på en plats.

Aviator Drone-ryggsäcken är utformad för bekvämlighet och låter dig snabbt sätta upp din drönare genom att fästa den på utsidan av väskan. Det innebär att du kan fånga imponerande bilder utan fördröjning. Väskan är också bekväm att bära med en justerbar axelrem, och det är enkelt att komma åt propellern genom den främre dragkedjan.

Dessutom inkluderar ryggsäcken ett dedikerat fack för en 17-tums laptop eller surfplatta, vilket ger extra utrymme för viktiga enheter. Dessutom levereras den med ett regnskydd för att skydda din utrustning från väder och vind.

Med Aviator Drone-ryggsäcken kan du ge dig ut på dina drönaräventyr med förtroende, med vetskapen om att din utrustning är väl skyddad och lättillgänglig.

Objektsnr 630458540

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 10:29

Aviator Drone Backpack for DJI Phantom, rain cover

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?