Beskrivning

En kraftfull pannlampa från Petzl, "Ultra Belt" med batteriet "Accu 2", och tillhörande västen "Ultra Harness" att montera batteriet i om man inte vill ha det i fickan eller liknande. Endast använt ett fåtal gånger, jag anser att pannlampan och västen är i så gott som nyskick. Batteriet har dock fått sämre batteritid, räcker 7 timmar i sträck på lägsta ljusstyrkan men bara ca 30 minuter på mellanstyrkan och ännu kortare på starkaste, så det vill du kanske byta till ett nytt (därav det lägre priset här i annonsen). Även laddare till batteriet, förvaringspåse, manual och originalkartong ingår. Lampan har som sagt 3 olika ljuslägen med olika styrka, ljuset ska nå 120 meter och lampan + batteriet väger 375 gram totalt, västen 208 gram. Lampan går att vinkla uppåt eller nedåt i olika steg, och själva pannbandet är justerbart. Passar perfekt till löpning på kvällen!

Nypris för pannlampan (inkl batteri + laddare) ligger kring 3400 kronor, och västen kring 400 = 3800 totalt. Jag säljer allt tillsammans för mindre än halva priset! (i utgångspris, beror ju på budgivningen)

Kan hämtas gratis i Täby eller överlämnas vid tillfälle i Stockholmsområdet, annars kan jag även skicka den på posten mot en fraktkostnad.

Objektnr 634101531

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 11:52

Kraftfull pannlampa: Petzl Ultra Belt Accu 2 + Petzl Ultra Harness (väst)

Utropspris

|0 Bud

1 600 kr

Slutar om

Malinpalin98

Täby, Sverige

5.0

Malinpalin98

Verifierad

45 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?