Beskrivning

HELT NYTT, kommer i påse:
UGN:
Denna praktiska fritidsugn från Omnia gör att du kan baka bröd och laga ugnsmat direkt på gasolspisen, spritköket eller elplattan. Perfekt för båten, husvagnen, husbilen, campingtältet eller fritidsstugan. Ugnen är i aluminium och består av tre delar som tillsammans ger både över- och undervärme. Denna praktiska konstruktion är både enkel att använda och väl beprövad. Formen ser ut som en sockerkaksform och i den lägger man ingredienserna. Ugnen är i första hand gjord för öppen låga men fungerar även på elplatta. Underdelen är gjord av rostfritt stål och ska placeras med centrumhålet rakt över lågan. Locket är tättslutande med små ventilationshål och i tillräcklig höjd för att kakor och bröd ska kunna jäsa ordentligt.

SILIKONFORM:
Silikonform speciellt anpassad för Miniugn Omnia (art.nr 6934). Formen går utmärkt att använda även separat.
Diska formen med diskmedel innan den tas i bruk första gången. Smörj gärna in med olja eller matfett för att få kakorna att släppa lättare. Diska och låt torka efter användande.
Silikonformen tål tempraturer från -30ºC till +260ºC. I Miniugn Omnia går den att använda på i princip alla spisar inklusive gasolspisar, den får dock inte användas separat över öppen låga. Formen kan användas i microvågsugn, diskas i diskmaskin och frysas in. Unvik att använda vassa redskap.

GALLER:
Perfekt tillbehör till din Omnia ugn. Fyra bake-off bröd, typ baguetter, gräddar du enkelt och bekvämt på gallret. Ställ muffinsformar på gallret. Det går också att ångkoka fisk och grönsaker med gallret.
Nypris ca 1000:-

Objektnr 632858921

Visningar 366

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 13:17

HELT NYTT! Omnia miniugn med silikonform och galler ugn kök

Slutpris

|

720 kr

Auktionen är avslutad

christinas59 vann auktionen

sannisFross

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?