Beskrivning

Säljer denna ihopfällbara vattenbehållare av hög kvalitet, 8 liter, campingvattenflaska med handtag, hopfällbar hink med lock och vattendispenser med kran, mångsidiga och bärbara campingtillbehör

Produktbeskrivning:
Fantastisk 2-i-1-design: Unik campingvattenbehållare i form av en hopfällbar hink med lock och vattendispenser med kran. Bra tillägg till dina campingtillbehör, din husvagn, husbil eller för hem- och trädgårdsbruk. Inkluderar gratis bärväska.
Högklassigt hantverk: En innovativ, hopfällbar hink tillverkad av enastående livsmedelsklassade material, exceptionellt hållbar och byggd för att hålla hela livet. Campingvattenbehållaren är frostsäker och säker för förvaring och dosering av vätskor. Elektroniskt svetsade sömmar för extra styrka.
Optimal campingutrustning: Den stora 2-i-1-vattenbehållaren med kran som rymmer 8 liter är utmärkt att använda som campingutrustning. Vattentankens vätskenivåindikator säkerställer tillförlitlig tillförsel av säkert dricksvatten på dina utomhusäventyr
Mångsidig funktion: Behöver du en rengöringshink, en hink för att tvätta bilen eller en beteshink för fiske? Det är enkelt att konvertera den mångsidiga och hopfällbara hinken med handtag genom att förvara tillbehör på locket. Perfekt för din husbil, husvagn eller husbil när du är på språng.
Bärbar och sparar utrymme: Genial design med bärbarhet och platsbesparing i åtanke. När den inte används kan du fälla ihop den till en kompakt storlek för enkel förvaring och transport. Hinken är lätt att bära med ett bekvämt handtag. Du kan ta med dig den på alla dina utomhusäventyr utan att behöva lägga till extra vikt eller volym till din utrustning.

Objektnr 632865284

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 14:31

Helt ny - Vattenbehållare 8 liter / camping / friluftsliv

Slutpris

|

84 kr

Auktionen är avslutad

meester vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?