Beskrivning

Hikingkängor från Revolution Race i storlek 38. Nypris 1700. Normala i storlek. Finns lite småskvanker men i övrigt fint skick. Vg se bild 4 och 7. Lite skavt i kanten på insidan av sulorna påverkar ej funktionen. Även lite skav på insidan häl ena skon. Skickar med laglappar enligt bild. Bekväma men har köpt ett par med högre skaft. Inte mycket använda.

Text nedan lånad från Revolution race:

Revolution Race nya Phantom Trail Mid är en vattentät vandringskänga i Hypershell® Pro som kombinerar smidigheten i en trail runningsko med stabiliteten hos en hikingkänga. Denna lättvikts-sko har konstruerats för varierande aktiviteter året runt. En asymmetriskt tåförstärkning och ett robust häl- och fotledsstöd ger ökad stabilitet, medan förstärkta sidor ger ökad slitstyrka. Ett generöst tåparti för svullna tår bärgar för bekväma långvandringar. Innovation Soles® Teknologi, högkomprimerad EVA i kombination med R-gummi säkerställer nästa generations dämpning, och ger ett utmärkt grepp på grus, sten och gräs.

Reflekterande trycklogotyp på hälräknare och hälband
check-mark Ripstop-nät under skosnörena
check-mark Vadderad vristkrage
check-mark Energiabsorberande mellansula
check-mark Ventilerande och mjuk canvas
check-mark Slitstark och ventilerande PU - fotbädd
check-mark Stänkskydd

Varan betalas senast 3 dagar efter avslutad auktion och skickas när pengarna kommit in på kontot. Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv, har dock aldrig varit med om att det inträffat. Mitt ansvar upphör när varan postats. Bud är bindande endast seriösa köpare tack.
Kika gärna in på mina övriga auktioner (har garderobsrensning) och omdömen. Jag kan samfrakta om du köper flera varor meddela mig i så fall. Vill du ha samfrakt, betala inte förrän du är färdigbudad.
Jag skickar ej varor på nytt som ej hämtats ut av köparen.
Varorna kommer från ett rök och -djurfritt hem. Jag skickar med den fraktmetod som anges.

Happy bidding :-)

Objektnr 632337822

Visningar 164

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:33

RR Phantom Trail Mid Waterproof Hiking Boots Dam

Slutpris

|

420 kr

Auktionen är avslutad

torulr vann auktionen

theander84

partille, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

514 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?