Beskrivning

Detta funktionella, lantliga och subtilt eleganta köksskåp erbjuder gott om utrymme, i en svensk/fransk stil målad i en matt Linblå kulör från Jotuns Lady Supreme Finish-sortiment. Insidan har en ljusbeige kulör som heter Bleksand.

Hyllan på övre delen av skåpet kan man ta bort om man vill t.ex bevara flaskor, vaser eller annat. Nedre delen av skåpet har också en halv hylla, som möjliggör att ha större köksredskap i.

Skåpet har bevarat sin charm från en rik historia, där det har prytt flera kök och matsalar. Vi har reparerat fötterna, slipat ytor, skrapat bort ett par olika lager färg för att sedan grunda och måla i en ny modern kulör så att det kan fortsätta att pryda någons hem många år framöver.

Äldre möbler var byggda på ett gediget sätt, designade och monterade för att fortsätta att användas genom flera generationer. Med lite arbete och renovering kan dessa möbler både vara funktionella och förgylla ens hem. Hållbart, både genom tiden och för miljön.

MÅTT:
Höjd: 186 cm
Bredd: 94 cm
Djup: 443 cm

I Brukets verkstad har vi som en standardprocess att grovtvätta möblerna innan vi börjar med renoveringen.

Innan vi grundmålar så slipas, spacklas och om behov finns, reparerar vi möblerna. Därefter grundmålar vi med Jotuns grundfärg för möbler, sen kör vi minst två strykningar av färg i vårt utvalda sortiment av säsongens kulörer från Jotuns Lady Supreme Finish.

Vi renoverar exklusivt återbrukade möbler då vi är med i den cirkulära omställningen. Bättre för miljön, men utan att tumma på stil och ‘ny-känsla’. I vissa fall kategoriserar vi möblerna som oanvända. Möblerna är alltid oanvända sedan vi renoverade dem och återställer dem till ett ny-skick.

Bruket kan hjälpa med att organisera transport runt hela Sverige, kontakta oss gärna för en offert. Möbler kan hämtas från vår verkstad i Bandhagen, Stockholm.

Objektsnr 629092033

Visningar 225

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 12:05

Antikt köksskåp i jugendstil från slutet av 1800-talet.

Pris

10 500 kr

Slutar om

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?