Beskrivning

Det okända Stockholms stadshus av Anna-Karin Palm (text) och Yanan Li (foto)

Det okända Stockholms stadshus heter en bok med bilder av Stadshuset, tagna av fotografen Yanan Li. Under drygt ett år dokumenterade Yanan Li Stadshuset och dess många skepnader. De unika bilderna ackompanjeras av författaren Anna-Karin Palms vackra prosa, och precis som titeln avslöjar är det Stadshusets okända sidor som skildras.

Det okända Stockholms stadshus finns på svenska, engelska och kinesiska och säljs i Stadshusshopen.

Stockholms stadshus är fyllt av överraskningar och möjligheter till nya upptäckter. I boken Det Okända Stockholms Stadshus levandegörs denna arkitektoniskt berömda byggnad med sina många sidor; ett säte för viktiga politiska samtal, en myllrande arbetsplats, en magnifik festlokal, ett veritabelt konstmuseum, ett medborgarnas hus och en av Sveriges mest berömda turistattraktioner. Här möts vetenskapen och vitterheten, det rena vattnet, det nordiska ljuset och fram växer det självständiga, innovationsbenägna, medvetna och moderna Sverige.

Under ett drygt år har fotografenYanan Li dokumenterat stadshuset. De unika bilderna som ackompanjeras av Anna-Karin Palms vackra prosa är en annorlunda och spännande beskrivning av en levande symbol för staden, sjudande av aktiviteter även bortom den årliga Nobelfesten. Det Okända Stockholms Stadshus är den perfekta presentboken till både svenskar och utländska gäster, som vill få en annorlunda bild av Stockholm och Sverige.

Den inbundna boken i stort format (klotband) med fotoillustrerad framsida är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 300/200 mm
Ryggbredd ca 10 mm
Vikt ca 1600 gram
Sidantal opaginerad (ca 192 sidor)
Författare Anna-Karin Palm
Fotograf Yanan Li
Förlag Stockholms stad, Stadsledningskontoret, internationella avdelningen
Språk svenska
Utgivningsår 2008
ISBN 91-633-1510-7

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 632800789

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:29

Det okända Stockholms stadshus

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 972 omdömen