Beskrivning

Husen runt Östersjön. Ett praktverk i stort format med bedårande fotografier

Människor har i alla tider sökt sig till kusten, till bördig jord, rikt fiske och god jakt. Men framför allt är det havet som lockar, då som nu. Men att bo vid kusten ställer särskilda krav på husen, inte minst på våra breddgrader. Runt Östersjön har olika stilar utvecklats, och de har alla mejslats fram ur ett gemensamt ursprung - närheten till naturen, årstidernas växlingar och det hårda klimatet.

Husen runt Östersjön är en bred skildring av hus och boende i de nio länder som ligger längs Östersjöns kuster; Sverige, Finland, Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Danmark. Här finns bondköken och kaptensvillorna, sjöbodarna och timmerhusen, men också modern arkitektur och nyskapande inredning.

Sølvi dos Santos och Laura Gutman-Hanhivaara tar oss med på en inspirerande resa till över 20 olika hem runt vårt stora innanhav.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med praktfulla bilder i färg, såväl exteriörer som interiörer för de omskrivna husen och deras miljöer.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 297/251 mm
Ryggbredd ca 30 mm
Vikt ca 1720 gram
Sidantal 221
Författare Laura Gutman-Hanhivaara
Fotograf Sølvi dos Santos
Förlag Bokförlaget Max Ström
Språk svenska
Utgivningsår 2005
ISBN 91-89204-97-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 632873896

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 16:16

Husen runt Östersjön

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 974 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?