Beskrivning

Denna 3D-utskrivna ställning för dina Nintendo Switch-spel är den perfekta lösningen för att hålla din samling organiserad och inom räckhåll. På framsidan av ställningen finns det påtagliga uttalandet "Game Over" som gör det tydligt att du är en sann gamer. Med plats för 18 spel behöver du aldrig oroa dig för att förlora eller misplacera ett spel igen. De kompakta måtten 240mm x 129mm x 20mm gör det enkelt att placera var som helst i ditt gaming-setup eller på en bokhylla.

Denna ställning är tillverkad med hållbara material för att säkerställa att den tål daglig användning. Det är inte bara praktiskt, utan också visuellt tilltalande med sin släta och moderna design. 3D-utskrivningstekniken som används för att skapa denna ställning garanterar exakta mått och högkvalitativa ytor som inte kommer att blekna eller slitas med tiden. Oavsett om du är en casual gamer eller en hardcore gamer är denna ställning ett utmärkt sätt att hålla din samling i ordning samtidigt som du lägger till en touch av stil till ditt setup.

Slutligen är denna spelställning till Nintendo Switch ett måste för alla fans av den populära gaming-plattformen. Dess kompakta storlek och robusta konstruktion gör den till en idealisk tillägg till varje gaming-setup, medan dess visuellt tilltalande design garanterat kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som besöker ditt gaming-rum.

Objektsnr 628372486

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 09:01

Spelställ för 18 spel till Nintendo Switch

Pris

139 kr

Slutar om

Moorgath

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

563 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?