Beskrivning

Håll ditt Nintendo Switch-säkert och stilfullt med dessa högkvalitativa fodral/bärväskor!

bärväskan är designad för att vara den ultimata lösningen för att transportera din Nintendo Switch och alla dess tillbehör med bekvämlighet och stil. Med gott om plats för alla möjliga tillbehör, från spelkassetter till laddkablar, kommer du aldrig att behöva offra något när du är på farten.

Funktioner:
Stark och hållbar struktur: Vår bärväska är konstruerad med en mycket stark och hållbar struktur för att säkerställa att din Nintendo Switch och dess tillbehör förblir skyddade mot stötar och fall, såväl som dagligt slitage.

Vattentät design: Oavsett om det är regn eller spill, behöver du inte oroa dig. Vårt fodral är vattentätt för att skydda din konsol och dess tillbehör från fukt och väta.

Högkvalitativ dragkedja: För att säkerställa enkel åtkomst och långvarig användning är vår bärväska utrustad med en högkvalitativ dragkedja som håller dina tillbehör säkra och skyddade.

Universell kompatibilitet: Vår bärväska är specifikt utformad för att passa både den vanliga Nintendo Switch-modellen och den nya Nintendo Switch OLED-modellen, så oavsett vilken modell du äger, kan du vara säker på att den passar perfekt.

Coola färger och teman: För att tillgodose olika smaker och stilar kommer våra bärväskor i en rad coola färger och teman, så att du kan välja det som passar din personliga stil bäst.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Leverans: Snabb leverans! Varor skickas vanligtvis samma eller nästkommande dag.

Svarstid: Snabba svar på eventuella frågor eller funderingar.

Taggar:
Switch OLED
Förvarningsväska
Hård förvaringsväska
Case

Objektsnr 631775458

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 23:38

Nintendo Switch Fodral / Förvaringsväska - Switch Edition (Svart)

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Slutar om

Felix_W_

Arboga, Sverige

5.0

Felix_W_

Verifierad

Toppsäljare

525 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?