Beskrivning

Oöppnad förpackning. Ordinarie pris 699kr

Prisförslag finns om man vill ge ett annat bud.

Info från hemsidan:

Kraftfull powerbank med USB-C Power Delivery (27W) och en kapacitet på 20000 mAh. Med två portar och Power Delivery laddar du snabbt och enkelt flera mobiltelefoner samtidigt.

Varför ska man ha en powerbank?
Med en powerbank kan du bege dig ut på en utflykt i skogen, på festival eller åka iväg och tälta i vacker omgivning utan att oroa dig för om du kommer ha tillgång till ett eluttag. Detta snabbladdande extrabatteri i fickformat är enkelt att ta med sig i alla situationer och håller dina enheter fulladdade.

Kraftfull och snabb
Batteripacket är USB-IF-certifierat och har stöd för USB-C PD (27W). Med en kapacitet på 20000 mAh räcker en laddning till ungefär 6 laddningar av en smartphone och två laddningar av en surfplatta (beroende på batterikapacitet). Funktionen Power Delivery (USB-C) betyder att du kan snabbladda med 5, 9 eller 12 V beroende på mobiltelefonmodell. USB A-porten har dock inte stöd för snabbladdning och kan endast leverera 5 V/1,5 A.

Ladda fler enheter samtidigt
Powerbanken kan ladda upp två externa enheter samtidigt, en via USB-C (5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/2,25 A) samt USB-A (5 V/1,5 A). Max laddström totalt är 3 A. Powerbanken laddas upp via USB-C (5 V/3 A) och tar cirka 3 timmar att ladda beroende på hur stark din strömadapter är, eller via USB A-laddare (5V/2A) till USB C-kabel och då tar laddningen cirka 8,5 timme.

Batteri- och laddstatus
Powerbanken är utrustad med en LED-indikator som visar såväl batteri- som laddstatus.

Levereras med IF-certifierad USB-C till USB-C-kabel, längd 1 meter.

Objektsnr 629322318

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 19:43

Powerbank! Oöppnad!

Pris

499 kr

Slutar om

Ce.Ne

Täby, Sverige

5.0

Verifierad

61 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?