Beskrivning

Säljer nu min powerbank från Anker som är i nyskick.
Använde den 1 gång under fjällvandringen i Norge 2023.

Info:

Kraft för flera dagar
Håll din telefon och surfplatta laddad i flera dagar, eller ge din bärbara USB-C-dator en full laddning tack vare kapaciteten på 25 600 mAh.

Höghastighetsladdning
Anslut till någon av USB-C-portarna för att få en kraftfull laddning på upp till 87 W. Ladda ett stort antal bärbara datorer fullt ut, inklusive MacBook Pro 15" och Lenovo X! på mindre än 2 timmar.

Ladda 4 enheter samtidigt.
Dubbla USB-C-portar och dubbla USB-A-portar göt så att du kan ladda en bärbar dator, surfplatta, telefon med mera - allt på samma gång.

Snabb laddning
För att ladda upp den, anslut en väggladdare till en av USB-C-portarna. En 65 W väggladdare ger PowerCores interna batteri en full laddning på drygt 2 timmar, medan en 12 W-laddare tar över 9 timmar att ladda upp.

Överlägsen säkerhet
Ankers MultiProtect-säkerhetssystem kombinerar temperaturkontroll, högspänningsskydd och mycket mer för att ge dig och dina enheter en säker laddningsupplevelse.

Lättladdning
Utformad för att ge optimerad laddning till enheter med låg effekt, t.ex. hörlurar, Bluetooth-högtalare och andra tillbehör. För att aktivera, tryck på strömknappen två gånger eller tryck och håll in den i 2 sekunder tills LED-indikatorn blir grön.

Lycka till!

Objektsnr 630148187

Visningar 338

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 16:32

Anker PowerCore III Elite Powerbank 25600 mAh 87W, Svart

Slutpris

|

532 kr

Auktionen är avslutad

Rasel.Alm vann auktionen

Silvertian

Täby , Sverige

Verifierad

13 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?