Beskrivning

2 ST HELT NYA REOLINK RLC-810A övervakningskamera med person- och fordonsidentifiering

Åtta megapixel 4K-kamera med person- och fordonsidentifiering

Produktegenskaper

Smarta varningar för person/fordon
Ström över Ethernet (PoE)
Ljudinspelning
4K UHD dag och natt inspelning
IP66 Waterproof / Vattentätt
Gott om lagringsutrymme med kameran som stöder upp till 256GB microSD-minneskort

Extremt exakt och utrustad med artificiell intelligens tar RLC-810A-kameran kameraövervakningen till en ny nivå. RLC-810A kan automatiskt tolka videon den spelar in i realtid. Beroende på de inställningar du anger för kameran kan kameran skilja på rörelsedetekteringsvideor beroende på om de innehåller fordon eller personer. Med denna teknik får larm som skickas av kameran också en helt ny betydelse. Genom att ställa in rörelsedetektering så att den bara ska svara på bilar och människor elimineras besväret med onödiga larm. Du kommer att få ett meddelande när en misstänkt person eller bil rör sig nära ditt hus och larm orsakade av svängande grenar hör till det förflutna. RLC-810A har också möjlighet till tidsavbildning, d.v.s. time-lapse-funktion. Kameran är inställd på att ta bilder vid önskat tidsintervall, och en serie bilder är video. Byggprojektets framsteg, vårens uppvaknande av växterna, övervakning av trafikflöden, morgonens gryning, användningen är oändlig.

8MP videoupplösning är på 4K (3840x2160 pixlar).
Med 3D DNR-bildbrusreduceringsteknik och infraröda lysdioder ser kameran upp till 30 meter i mörkret.

Video, smart rörelsedetektering och inställningar kan hanteras i realtid med Reolink-appen (Android och iOS) och Reolink-klienten (Windows och macOS). Från inställningarna kan du t.ex. justera känsligheten för rörelsedetektering, ange en e-postadress till vilken videobilder skickas automatiskt när kamerarörelser upptäcks, redigera ännu mer avancerade larmfunktioner, nätverksinställningar, röstinspelning och mer.

Butiks pris 2499:-

Mer info om varorna via denna här länk https://www.dustinhome.se/product/5011207621/rlc-810a-overvakningskamera-med-person--och-fordonsidentifiering

Obs ansvarar ej för DHL hantering av paket

Objektsnr 628262032

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 28 mar 16:57

Reolink RLC-810A övervakningskamera / 4K Inspelning / App / 8 megapixe / IP66

Såld för

1 222 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Azurblå

Helsingborg, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

549 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?