Beskrivning

Säljer helt ny och aldrig använd Ikea Dirigera Hub för smarta produkter

Med fler än en smart produkt från IKEA ger hubben DIRIGERA tillsammans med appen IKEA Home smart flest fördelar till ditt smarta hem. När du ökar hemmets IQ kommer hela livet bli lite enklare också.

Hubben DIRIGERA är hjärtat i ett smart hem, eftersom den gör att du kan ansluta och styra dina smarta produkter i appen IKEA Home smart.

Föreställ dig att kunna vakna upp, dimma ljuset, dra upp rullgardinen och lyssna på musik – utan att behöva gå upp ur sängen (eller behöva byta elsystem i ditt hem).

Du kan enkelt ha koll på ditt hem även när du är borta med hjälp av appen IKEA Home smart, exempelvis för att kolla att kaffebryggaren är avstängd och att släcka eller tända lampor.

Inred ditt smarta hem med belysning, rullgardiner, luftrenare och högtalare. Med inbyggd teknik som smälter in i inredningen går det ibland inte ens att se att den är smart!

Alla våra smarta produkter fungerar självständigt. Genom att addera dem till hubben öppnas nya sätt att styra och anpassa ditt hem - med extra funktioner när du kombinerar två eller flera produkter.

Ditt smarta hem kan styras på olika sätt – med appen IKEA Home smart, fjärrkontroller, genvägsknapp, röst eller rörelse. Du styr enskilda produkter, grupper, rum eller allt på en gång.

När det gäller styrning tänker vi på alla – unga, gamla och gäster. Medan appen ger dig möjligheten att skräddarsy ditt smarta hem gör våra fjärrkontroller det enkelt för alla andra att också använda det.

Hittat den perfekta kombinationen av mysig belysning och musik? Spara den som en "Scen" i appen! Genom att skapa dina egna scener är den rätta stämningen för alla tillfällen bara ett tryck bort.

Aktivera scener med scheman eller manuellt med en genvägsknapp eller appen, till exempel när du vill stänga av all belysning och andra smarta produkter med ett enda tryck när du går hemifrån på morgonen.

Scener kan också användas för att schemalägga lampor att tändas när du är borta, luftrenare att rena luften innan läggdags eller rullgardiner att rullas ner för att skydda mot solvärme.

Hubben gör det enkelt att utöka ditt smarta hem över tid, eftersom vårt utbud av smarta produkter ständigt växer. Varför inte börja med de rum där du tillbringar mest tid och utforska smart belysning?

Vi uppdaterar appen IKEA Home smart kontinuerligt med nya och förbättrade funktioner för att det ska bli ännu roligare och bekvämare för dig att använda ditt smarta hem.

- Djur och rökfritt hem.
- Samfraktar gärna.
- Fråga gärna, svarar så fort jag kan.
- Skickas välpacketerat med DHL.

Objektsnr 630009915

Visningar 466

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 18:28

Ikea Dirigera Hub för smarta produkter

Slutpris

|

550 kr

Auktionen är avslutad

petcen vann auktionen

denront

Baden, Polen

5.0

Verifierad

22 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?