Beskrivning

Mät pulsen i ditt hem och se hur mycket el du förbrukar i realtid, direkt i appen. Pulse är framtagen för att hjälpa dig förstå ditt hems förbrukning och ge dig insikter på vad som kan göras för att sänka förbrukningen.

Utöver att vara designad för ett smartare och grönare hem är Pulse även designad för att smälta in i hemmet och bli näst intill en osynlig pulsklocka i hemmet.

Pulse läser förbrukningen för hela ditt hem från din elmätare upp till varannan sekund (läs mer under detaljerade specifikationer) och skickar datan till Tibber-appen via WiFi 2,4GHz.

Få full kontroll över ditt hus och din förbrukning, oavsett som du är hemma eller på resande fot. Med hjälp av Pulse och lite detektivarbete kan du snabbt hitta vilka enheter som är ditt hems storförbrukare.

Med en Tibber Pulse och en ansluten laddbox får du tillgång till smartladdning och automatisk lastbalansering via Tibber-appen.

Pulse kopplar du enkelt in med nätverkskabel till HAN-porten på din elmätare.
Den smarta designen av Pulse för det möjligt att nyttja strömmen från HAN-porten för att driva din Pulse. På så sätt behöver du varken tänka på batterier eller dra kabel till närmsta eluttag. Dock krävs det att Pulse är kopplad till extern strömkälla vid första installationen.

Objektsnr 630284649

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 14:48

Tibber Pulse HAN RJ45 vit – Realtidsmätare & lastbalanserare

Slutpris

|

300 kr

Auktionen är avslutad

123BJORN vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?