Beskrivning

HELT NYTT Paket innehållande 4st Litokam P1 kameror, kablage och strömadaptrar. Dessa kameror ansluts enkelt till det lokala Wifi-nätverket (2,4Ghz) och sen har man tillgång till kamerorna oavsett vart man befinner sig - så länge man har sin mobil med sig.

Modellen heter P1 och spelar in video i upplösningen 2304 x 1296 (3 megapixel) med ett bildförhållande på 16:9. En vanlig övervakningskamera med "1080P" har 2 megapixlar och en med "2K" har 4 megapixlar. Denna är alltså snäppet vassare än en 1080p kamera i bildupplösning men är inte äkta 2K.

Kameran är fullproppad med funktioner. Den detekterar själv rörelse och man får en pushnotis i appen. Den har inbyggd mikrofon och högtalare så man kan prata med paketbudet eller vem det nu är som står vid ytterdörren. Den har även inbyggd PTZ, alltså pan, tilt och zoom. Du kan rotera kameran 360-grader genom att bara swipa inne i appen och även ställa in att den ska automatiskt "patrolera" ett område eller varför inte ställa på "motion tracking" som följer efter personer som rör sig vid kameran.

Kameran kan antingen använda cloud-lagring för videomaterial, eller så stoppar man in ett microSD-kort (max 128gb) så sparar den alla videoklipp lokalt. microSD ingår ej.

Såklart är den utrustad med nattläge (kan automatiskt växla), HDR, WDR, Inbyggd siren, Ljuddetektering och massa andra funktioner.

Appen har stöd för både Android och iOS och man kan mellan användare dela kameraåtkomst.
Man kan även koppla kameran mot Google Home och Alexa. Har du till exempel en Google Nest Hub kan du via den streama en kamera genom att bara säga "hej google visa (kameranamn)"

Kameran drivs av USB-C, både kabel och strömadapter ingår till samtliga kameror. Ingår gör även väggfästen till samtliga kameror.

Video nedan visar hur enkelt man parkopplar kameran med appen och monterar denna på det medföljande väggfästet.

https://www.youtube.com/watch?v=GY8keupKHoM

Objektsnr 630450083

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 07:49

HELT NYTT - 4 ST Litokam P1 Övervakningskameror - 3MP - WiFi - 360° Rotation

Pris

650 kr

Fyndlabbet

Tungelsta, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

381 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?