Beskrivning

Skick, se bilder. Har ingen bandspelare så har inte kunnat lyssna igenom det. Hör till en bilderbok, men boken finns inte kvar.
---

I normalfallet kommer det ingen extra info från mig utöver vinnarmailet från Tradera.

Avhämtning sker kontakt- och kontantfritt. Du betalar i förväg, vi kommer överens om en ungefärlig tid och jag sätter ut varan innan dess.

Sampackning är normalt sett möjligt enligt den info som finns i annonsen. Om du vinner flera auktioner så kommer jag uppdatera fraktkostnaden i annonserna så fort jag hinner (kan ibland ta ett par dagar). För snabbare hantering så betala respektive auktion enligt instruktionerna i vinnarmailet från Tradera, så återbetalar jag ev mellanskillnad på portot när allt är packat.

Använder Schenker i första hand då jag har bäst erfarenheter av dem. Använder INTE Postnord spårbart då jag aldrig fått ut någon ersättning för skadade/försvunna försändelser även om de erkänt brister i hanteringen. Använder endast PN till mindre och frankerade försändelser. Jag hämtar normalt sett inte ut paket som går i retur, oavsett anledning - de får därmed gå till destruktion. Vet du med dig att du inte kommer kunna hämta ut paketet innan ordinarie "liggtid" går ut, hör av dig INNAN du lägger bud så löser vi det.

När du har fått ett omdöme är pengarna mottagna och varan skickad/på väg. Frågor eller funderingar? Skicka via Traderas meddelandefunktion - ej via mail/sms/telefon, gäller även efter avslutad auktion.

Objektsnr 628061923

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 19:06

Walt Disney's musiksaga Micke och Molle kassettband

Såld för

|0 Bud

9 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

Mix-IT

Asarum, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 280 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?