Beskrivning

Handgjort smycke i äkta kristall/sten och rostfritt stål - alla gjorda av mig.

Notera: Färg på sten kan variera i olika ljus och vinklar då alla stenar är helt unika. Bilden är tagen i kontorsljus utan filter.

Det är bara att göra av dig om du har några frågor!

Kram,
Sandra Frödén

—— Om mig ——

Jag heter Sandra Frödén och bedriver, sedan februari 2022, en hobbyverksamhet vid sidan av studierna där jag skapar handgjorda smycken i diverse kristaller/stenar och rostfritt stål.

Jag är sedan barn en kristall-fantast och älskar att samla på dem och bära dem. Men då sådana smycken i långlivade metaller är svåra att hitta, så bestämde jag mig för att göra egna! Därefter, på begäran av vänner och bekanta, så började jag även sälja dem till de som önskar köpa.

Min förhoppning är att fler ska få upp ögonen för dessa magiska stenar och kunna bära dem utan att bli oroliga över nickel-allergier eller missfärgningar.

—— Skötselråd ——

Rostfritt stål är ett hållbart material fri från nyckel, ändrar inte färg och missfärgar inte huden såsom vanliga oäkta smycken kan. Men, vid exponering av vatten, parfymer, svett eller liknande så kan metallen färga stenen med tiden. Det är som tur är lätt att göra rent! Lite varmt vatten och diskmedel eller bakpulver kan ta bort missfärgningen! Borsta lätt bort det med en mellanrumsborste och torka noggrant. Enkelt!

Objektsnr 629916007

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 13:17

Örhängen i larimar och rostfritt stål

Pris

140 kr

SandraFroden

Norrköping , Sverige

5.0

SandraFroden

Verifierad

9 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?