Beskrivning

Bilderna visar exempel på hur en stickling av denna sort kan se ut, de olika färgskiftningarna som kan visas beroende på solläge, samt på moderplantan. Sticklingen jag skickar till auktionsvinnaren, har rotat sig genom att stå i vatten under minst 1 vecka. Vissa sorter något längre.

Jag skickar enbart iväg sticklingar på måndagar och tisdagar så att de inte blir liggande på posten över en helg. Sticklingarna skickas i mindre förpackningar av olika slag, med fuktigt hushållspapper och plastfolie runt foten samt lite annat emballage för att skydda sticklingen så bra som möjligt. Blad kan ibland ha tagit skada och då trilla av, men det är något som sticklingen i sig inte tar skada av.

Karantän rekommenderas alltid vid köp av växter och sticklingar innan du placerar dem i närheten av dina växter du redan har.

Vänligen kontrollera din skräpmapp efter du vunnit en auktion om du inte skulle få informationen i din vanliga inkorg kort efter auktionen avslutats.

Köparen står för frakten, skickar antingen med frimärke eller spårbart till brevlåda, du som kund får välja. Det är viktigt att du meddelar mig om du vill ha spårbar frakt!
Fraktkostnaden blir som sådan:
# 1-2 sticklingar 35:-
# 3-6 sticklingar 50:-
Skulle du vilja köpa fler än 6 sticklingar så börjar räkningen om, eventuellt att frakten blir justerad efter diskussion med mig. Var snälla att respektera detta då administrationen och kostnades för emballage blir för hög om det ska vara ett paket per stickling.

Jag ansvarar ej för transportörens hantering, mitt ansvar slutar när jag skickar paketet med sticklingen/sticklingarna.

Jag ansvarar inte heller för att du som köpare misslyckas med plantering eller felaktig skötsel.

Objektsnr 628245605

Visningar 101

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 18:10

Palettblad Henna - Rotad stickling

Slutpris

|

12 kr

Auktionen är avslutad

anetteattarp vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?