Beskrivning

Passa på nu, det föll av lite blad när jag omplanterade moderplantan så nu har du chans att buda på lite blad av denna lite ovanligare apsvans. Denna Apsvans har lite större och längre blad jämfört med Sedum Morganium, kallas även för ’super donkey tail’. När plantan stressas av solen får bladen rödare ton.

Första bilderna är några av mina plantor, du budar på 10st orotade blad (jag väljer ut dom bästa till dig).

Jag har redan satt dom i såjord. Mycket lättskött. Vattna måttligt vid roten, håll jorden lätt fuktig. När du vinner auktionen kan bladen vara 'skrynkliga' men då har dom antagligen redan börjat bilda nya rosetter. När rosetterna blivit lite större brukar jag knipsa av det torra bladet och sedan planterar jag det i en liten kruka.

Tänk på att växter är levande och kan förändras under auktionens gång. Se mina övriga annonser, samfraktar gärna. Fraktpriserna har dessvärre ökat i takt med att vi allt mer handlar online. I mina fraktpriser ingår förpackningsmaterial, inget jag tjänar på och om möjligt använder jag redan använda kartonger för miljönsskull och för att hålla kostnaderna nere. Jag packar alltid väl och skickar omgående efter betalning. Ha gärna detta i åtanke när du lämnar ett omdöme angående fraktkostnaden. Köparen ombedes ta direkt kontakt med postbudet vid eventuella förseningar eller skador på varan. Jag tar inget ansvar för ev. frostskador som kan uppstå under årets kallare månader.

Objektsnr 630505028

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 19:38

Sedeveria ’Harry Butterfield’ Raritet!

Utropspris

|0 Bud

69 kr

Auktionen avslutades utan bud

lemoone

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

488 omdömen