Beskrivning

Superfin rotad planta från min philodendron white princess.

Ingen ohyra som jag känner till eller har sett, har behandlat mina växter med neemolja i förebyggande syfte. Men karantän rekommenderas ändå alltid. Kan eventuellt synas lite skräp på bladen då de ligger på rotning i Sphagnummossa som skräpar lite.

Antingen avhämtning hos mig eller så skickar jag mot portokostnad..

Skickas måndagar eller tisdagar för att undvika att de blir liggande på posten. Packas omsorgsfullt så försiktigt och fint jag kan. Slår in i tidningspapper och skickar i kartong. Packar lite extra mycket under denna tid på året.
Jag tar ej ansvar för postens slarv och jag skickar helst inte om det är kallt hos mig. Väntar hellre någon dag eller vecka om det behövs för att du ska få hem en fin växt. Men tänker att vi har en kommunikation om när det ska skickas. Du som kund väljer själv om du vill vänta lite eller om du vill ha den på en gång.
Du ansvarar för att kolla temperaturen hos dig och meddela mig om du vill att jag väntar med postning.

Observera att det är levande växter. Hos mig så är de fotade när de ligger på rotning. När de skickas så kan växten förändras. Köparen ansvarar för rotning. Mitt ansvar slutar vis postning av växten. Går bra att hämta den hemma hos mig efter betalning.

Objektsnr 630551812

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 11:58

Philodendron White Princess planta

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

GreenWhitePink

Västra Frölunda, Sverige

5.0

GreenWhitePink

Verifierad

Toppsäljare

299 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?